Siirry sisältöön

Kirjaston lukupiirit pyörähtävät käyntiin syyskuun lopulla

Pääkirjaston lukupiiritoiminta alkaa jälleen syksyllä. Tällä kertaa voi osallistua suomen- tai ruotsinkieliseen lukupiiriin.

Pääkirjaston lukupiiritoiminta alkaa jälleen syksyllä. Tällä kertaa voi osallistua suomen- tai ruotsinkieliseen lukupiiriin.

Syyskauden teemana suomenkielisessä lukupiirissä on spekulatiivinen fiktio, eli luvassa on tieteis-, fantasia- ja kauhukirjallisuutta. Ruotsinkielisessä lukupiirissä luetaan kirjoja, jotka on kirjoitettu eläinten näkökulmasta.

Suomenkielisiä ryhmiä on kaksi, jotka kokoontuvat kerran kuussa:

  • Keskiviikon ryhmän kokoontumiset ovat 23. syyskuuta, 28. lokakuuta ja 25. marraskuuta.
  • Torstain ryhmä kokoontuu 24. syyskuuta, 29. lokakuuta ja 26. marraskuuta.

Ruotsinkielinen lukupiiri kokoontuu kerran kuussa tiistaisin 22. syyskuuta, 27. lokakuuta ja 24. marraskuuta.

Ryhmät kokoontuvat klo 17.30 pääkirjaston kokoushuoneessa. Mikäli kokoontumisrajoitukset estävät järjestämisen, lukupiiri pyritään pitämään etälukupiirinä.

Ilmoittautumiset 31.8. mennessä sähköpostilla: elina.karioja@porvoo.fi (suomenkielinen lukupiiri) ja louise.agnesdotter@porvoo.fi (ruotsinkielinen lukupiiri).

Kuhunkin ryhmään otetaan korkeintaan 10 osallistujaa, ja ilmoittautuneilta toivotaan sitoutuneisuutta lukupiiritoimintaan. Suomenkieliseen lukupiirin voi ilmoittautua vain syyskaudeksi, kevätkauden ilmoittautuminen avataan joulukuussa. 

Lisätietoja:

  • Elina Karioja, kirjastonhoitaja, elina.karioja@porvoo.fi 
  • Louise Agnesdotter, kirjastonhoitaja, louise.agnesdotter@porvoo.fi