Hoppa till innehåll

Bibliotekets bokcirklar startar i slutet av september

Huvudbibliotekets bokcirkelverksamhet börjar igen på hösten. Denna gång kan man välja mellan finsk- och svenskspråkig bokcirkel.

Huvudbibliotekets bokcirkelverksamhet börjar igen på hösten. Denna gång kan man välja mellan finsk- och svenskspråkig bokcirkel.

Höstens tema i den svenska bokcirkeln är böcker skrivna ur djurperspektiv. I den finska bokirkeln läser vi spekulativ fiktion och det bjuds följdaktligen på science fiction, fantasy och skräck.

Den svenska bokcirkeln träffas tisdagar en gång i månaden 22 september, 27 oktober och 24 november.

Den finska bokcirkeln är uppdelad på två grupper som sammankommer en gång i månaden. Onsdagsgruppen träffas 23 september, 28 oktober och 25 november. Torsdagsgruppen träffas 24 september, 29 oktober och 26 november.

Alla grupper träffas kl. 17.30 i huvudbibliotekets mötesrum. Om begränsningar gällande sammankomster igen träder i kraft, försöker vi hålla bokcirklarna på distans.

Anmälningar senast 31 augusti till elina.karioja@porvoo.fi (finska bokcirkeln) och louise.agnesdotter@porvoo.fi (svenska bokcirkeln).

Till varje grupp tas högst 10 deltagare och vi ser gärna att de som anmält sig i mån av möjlighet deltar i träffarna. Den finska bokcirkeln tar emot anmälningar enbart till hösten, till våren kan man anmäla sig i december. 

Ytterligare information ger

  • Louise Agnesdotter, bibliotekarie, louise.agnesdotter@porvoo.fi
  • Elina Karioja, bibliotekarie, elina.karioja@porvoo.fi