Siirry sisältöön

Minna Särelä valittiin määräaikaiseksi Porvoon vapaa-aikajohtajaksi

Tuotantotalouden diplomi-insinööri Minna Särelä on valittu Porvoon kaupungin määräaikaiseksi vapaa-aikajohtajaksi ajalle 1.9.2023-31.8.2024. Nykyinen vapaa-aikajohtaja Anders Lindholm-Ahlefelt siirtyy Event Factory Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi vuoden määräajaksi.

Minna Särelä on toiminut sivistystoimen, kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden sekä konsernipalveluiden eri tehtävissä Porvoon kaupungilla vuodesta 2021. Särelällä on kunnallisten palveluiden kehitystyön erittäin vahva osaaminen, erinomaiset esiintymis- ja vuorovaikutustaidot, sekä näkemystä vapaa-aikakenttään liittyvistä trendeistä ja muutoslinjoista ja niiden kehittämisestä.

Särelä siirtyy tehtävään Porvoon kaupungin strategiakoordinaattorin paikalta ja aloittaa syyskuun alussa.
Vapaa-aikajohtaja vastaa elinvoiman johdossa Porvoon kaupungin strategian mukaisesta kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden johtamisesta, taloudesta, toiminnasta ja tehtäväalueen kehittämisestä. Hän raportoi toiminnasta apulaiskaupunginjohtajalle. Henkilöstöä on noin 120.

Palvelualueeseen kuuluu neljä toimintayksikköä: kirjasto-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut.

Vapaa-aikajohtajan viran hakuaika päättyi 14.7.2023. Määräaikaan mennessä tuli 8 hakemusta, joista viisi täytti ilmoituksessa asetetut kelpoisuusvaatimukset.