Siirry sisältöön

Nuorisotila Zentraan avautuu uudistettu pelitila

Porvoon kaupungin nuorisopalveluiden pelitoiminta SideQuest kehittää toimintaansa, ja siirtää Zentran pelitilan uuteen huoneeseen. Uuden pelitilan viralliset avajaiset pidetään keskiviikkona 4. lokakuuta kello 14–20.

Nuori pelaamassa.

Uusi tila palvelee käyttötarkoitustaan vanhaa paremmin, ja mahdollistaa jatkossakin toiminnan laajentamisen ja kehittämisen.
– Uudesta tilasta löytyvät kaikki toiminnat, joita vanhastakin tilasta, mutta myös uusia juttuja on luvassa, sanoo nuorisotyöntekijä Ahti Herttua.
Uusi pelitila löytyy jatkossakin nuorisotila Zentrasta, osoitteesta Mannerheiminkatu 20.

– Tosi kiva, että saatiin kokonaan uusi tila, jota voidaan räätälöidä vastaamaan meidän tarpeitamme. Esimerkiksi nuorten käytössä oleva streamcorner ei vanhoissa tiloissa ollut mahdollinen, mutta uudessa tilassa nuoret pääsevät tutustumaan ja kokeilemaan striimaamista, kertoo Herttua.

Avajaispäivänä paikalle voi saapua tutustumaan itselleen sopivaan aikaa, ja paikalla voi viihtyä niin kauan kuin itsestä tuntuu. Paikalla toimintaa ja tiloja esittelemässä ovat nuorisopalveluiden pelitoiminnasta vastaavat työntekijät Mats Holmström ja Ahti Herttua.