Siirry sisältöön

Nuorisotilat Zentra ja Kertsi hakevat kerho-ohjaajia

Nuorisotilat hakevat jälleen kerho-ohjaajiksi kahdeksasluokkalaisia tai sitä vanhempia nuoria. Kerho-ohjaajat vetävät itse suunnittelemaansa kerhoa 3.–4.-luokkalaisille. Tunnin pituiset kerhot kokoontuvat neljä kertaa.

Puutyö.

Kerho-ohjaajana pääset jakamaan omia taitojasi nuoremmille. Kerhon aiheena voi olla oma harrastuksesi, oli se sitten musiikkia, tanssia, kuvataidetta, askartelua, ruoanlaittoa tai muuta mukavaa.

–Aikaisemmin kerhojen vetäminen sekä niihin osallistuminen on ollut nuorille ja lapsille mielekästä. Katsotaan mitä kerhoja tulee tälle syksylle. Erityisesti ruotsinkielisiä sekä kaksikielisiä kerhoja että askartelua on toivottu. Mutta kokkailukerhot ovat aina myös suosittuja. Jokainen nuori saa työtodistuksen, 50 euron palkkion ja arvokasta työkokemusta, kertoo nuorisotyöntekijä Johanna Sjöblom.

Suunnittele oma kerho ja hae ohjaajaksi! Haku ja haastattelu kerho-ohjaajaksi tapahtuvat samaan aikaan Zentralla ja Kertsillä maanantaina 11.9 klo 15.30–17 osoitteissa Zentra, Mannerheiminkatu 20
Kertsi, Keskusaukio 1

Valittuihin kerho-ohjaajiin otetaan yhteyttä, ja heille järjestetään perehdytys tiistaina 19.9 kello 16.30–17:30 nuorisotila Zentrassa.