Siirry sisältöön

Porvoo juhlii merkkivuottaan ensi vuonna – sinut on kutsuttu!

Vietämme vuonna 2021 Porvoo 675 -juhlavuotta. Löydät juhlavuoden sivustolta tapahtumat ja muut tavat osallistua merkkivuoden ohjelmaan.

Vietämme vuonna 2021 Porvoo 675 -juhlavuotta. Löydät juhlavuoden sivustolta tapahtumat ja muut tavat osallistua merkkivuoden ohjelmaan.

Suunnittelu on käynnissä eri tahoilla ja pääsemme nauttimaan tuloksista vuoden 2021 mittaan. Tutustu sivustoon Porvoo 675

– Vallitseva koronatilanne otetaan huomioon ohjelman suunnittelussa. Merkkivuotta voikin viettää monin tavoin, vaikka yleisötilaisuuksista joudutaan koronatilanteen vuoksi ainakin juhlavuoden alussa luopumaan. Monia tapahtumia voidaan toteuttaa virtuaalisesti ja lisäksi juhlavuoden sisältönä voivat olla erilaiset teot, kampanjat, haasteet, toimenpiteet ja päätökset, muistuttaa Susann Hartman kulttuuripalveluista.

Koko vuosi on aikaa juhlia!

Kannustamme kaikkia porvoolaisia toimijoita osallistumaan merkkivuoden viettoon ja ilmoittamaan oman toimintansa juhlavuoden kalenteriin. Voit jo nyt tehdä sen käyttämällä kalenterin sivulta löytyvää ”Ilmoita uusi tapahtuma” -lomaketta. Kaikki juhlavuoden tapahtumat merkitään Porvoo 675 -tunnisteella, jolloin ne voidaan koota yhteen myös juhlavuoden sivustolle.
Tapahtumat 

Järjestäjät voivat lisäksi pyytää käyttöönsä Porvoo 675 -tunnuksen. Se myönnetään vuoden 2021 aikana Porvoossa järjestettävien tapahtumien, juhlavuoteen liittyvien tuotteiden ja hankkeiden käyttöön. Tarkemmat ohjeet tunnuksen hakemisesta ja sen käytöstä löytyvät Porvoo 675 -sivustolta.