Siirry sisältöön

Porvoon harrastamisen mallin kerhot jatkuvat kouluissa

Porvoon harrastamisen mallin kerhotoiminta jatkuu kouluissa kevätlukukaudella.

Porvoon harrastamisen mallin kerhotoiminta on osa Harrastamisen Suomen malli -hanketta ja Porvoossa sitä koordinoi kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut yhteistyössä koulujen kanssa.

– Kehitämme Harrastamisen mallia koko ajan ja otamme mielellä vastaan palautetta ja kehittämisajatuksia kerhoista ja toiminnasta, projektikoordinaattori Pia Angeria kertoo.

Harrastamisen mallin kerhojen tarjonta on julkaistu ja kerhot ovat käynnistyneet pääosin viikolla 4. Koulujen harrastuskerhotarjonnasta ja ilmoittautumislinkit on ilmoitettu Wilma-tiedotteessa ja Wilma-viesteissä. Kerhoihin mahtuu ja ehtii vielä mukaan.

Harrastuskerhot voivat mahdollisesti vielä täydentyä kevään aikana. Harrastamisen mallin kerhojen lisäksi kouluilla on myös muuta kerhotoimintaa, joita koulut koordinoivat itse. Lisäksi kouluilla toimii maksullisia kerhoja.

– Etsimme myös koko ajan lisää ohjaajia kerhoihin. Jos siis olet 18 vuotta täyttänyt ja kiinnostunut koulujen harrastuskerhojen ohjaamisesta, voit olla suoraan yhteydessä projektikoordinaattoriin. Kaipaamme myös lisää seuroja-, yhdistyksiä- ja yrityksiä mukaan toimintaan, Angeria toteaa.