Siirry sisältöön

Porvoon kaupungin nuorisotyöntekijät päivystävät koulujen päättäjäispäivänä, 5.6.2021 

Porvoon kaupungin nuorisotyöntekijät päivystävät ja partioivat nuorten suosimissa paikoissa koulujen päättäjäispäivänä, lauantai-iltana kello 18–02 välillä. 

Porvoon kaupungin nuorisotyöntekijät päivystävät ja partioivat nuorten suosimissa paikoissa koulujen päättäjäispäivänä, lauantai-iltana kello 18–02 välillä. 

Neljä nuorisotyöntekijää ja seurakunnan edustaja ovat kaikkien nuorten tavoitettavissa, ja he myös auttavat mahdollisissa eteen tulevissa hätätilanteissa. Kaupungin nuorisotyöntekijöitä voi myös pyytää avuksi, jos nuorella tai vanhemmalla herää huoli jonkun nuoren voinnista aattoillan aikana. 

Nuorten odotetaan kokoontuvan erityisesti Kokonniemen hiekkakuopalle, mutta työntekijät liikkuvat myös eri puolilla kaupunkia.  

Illan aikana nuorisotyöntekijät saa kiinni puhelinnumerosta: 040 192 8728  

Poliisi muistuttaa turvallisesta juhlinnasta

Itä-Uudenmaan poliisilaitos muistutti tällä viikolla julkaisemassaan tiedotteessa turvallisesta ja päihteettömästä juhlinnasta.

– Huoltajien on hyvä keskustella lasten ja nuorten kanssa päättäjäisillan juhlintaan liittyvistä riskeistä. Kun pelisäännöt on kotiväen kanssa selkeästi sovittu, juhliminen päihteetöntä ja terveysturvallista, ovat koronatartunta- ja onnettomuusriskitkin pienemmät. On hyvä edelleen tiedostaa, ettei vaara koronaviruksen suhteen ole vielä ohi, eli on syytä olla varovainen ja noudattaa viranomaisten suosituksia ja ohjeita, rikoskomisario Simo Kauppinen Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen ennalta estävästä toiminnasta muistutti. 

Poliisi myös toivoo, että ulos juhlimaan lähtevien alaikäisten huoltajat olisivat tavoitettavissa puhelimitse juhlailtoina 4.6. ja 5.6. ja vastaisivat tuntemattomasta numerosta tulevaan puheluun. Puhelu voi tulla esimerkiksi poliisilta tai nuorisotyöntekijältä.