Siirry sisältöön

Porvoon kaupunginkirjaston lukupiirit juhlivat 675-vuotiasta Porvoota   

Pääkirjaston lukupiirit käynnistyvät taas syyskuussa.

Pääkirjaston lukupiirit käynnistyvät taas syyskuussa.

Sekä suomen- että ruotsinkielisessä lukupiirissä juhlistetaan Porvoo 675 -juhlavuotta ja luetaan teoksia, jotka sijoittuvat tavalla tai toisella Porvooseen.   

Suomenkielisiä ryhmiä on kaksi, ja ne kokoontuvat kerran kuussa. Keskiviikon ryhmän kokoontumiset ovat 8. syyskuuta, 13. lokakuuta ja 17. marraskuuta. Torstain ryhmä kokoontuu 9. syyskuuta, 14. lokakuuta ja 18. marraskuuta.   

Ruotsinkielinen lukupiiri kokoontuu kerran kuussa tiistaisin 7. syyskuuta, 12. lokakuuta ja 16. marraskuuta. Tämä ryhmä on jo täynnä, mutta suunnitteilla on uusi ryhmä, jos kiinnostuneita riittää. Kannattaa siis ilmoittaa kiinnostuksestaan. Tänä syksynä pidetään ruotsiksi myös lukupiiri, jonka teemana on dementia. Ryhmässä luetaan aiheeseen liittyviä kauno- ja tietokirjoja. Tapaamiset ovat torstaisin, 7. lokakuuta, 4. marraskuuta ja 2. joulukuuta. Tähän ryhmään voi ilmoittautua 3. syyskuuta saakka.   

Ryhmät kokoontuvat klo 17.30 pääkirjaston uusituissa tiloissa. Mikäli kokoontumisrajoitukset estävät järjestämisen, lukupiirit pyritään pitämään etäyhteyksin.   

Ilmoittautumiset 16.8.  mennessä https://bit.ly/3kEFyps (suomenkielinen lukupiiri) ja louise.agnesdotter@porvoo.fi (ruotsinkielinen lukupiiri). Kuhunkin ryhmään otetaan korkeintaan 10 osallistujaa, joiden toivotaan sitoutuvan lukupiiritoimintaan.