Siirry sisältöön

Porvoon kaupunki tuottaa maksuttomia live-keikkoja verkossa

Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointiyksikkö, kulttuuripalvelut ja Porvoonseudun musiikkiopisto tuottavat yhteistyönä live-keikkoja kuntalaisten iloksi. Keikat ovat suoria lähetyksiä eri tapahtumataloista Porvoossa ja niiden seuraaminen verkon kautta on maksutonta.

Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointiyksikkö, kulttuuripalvelut ja Porvoonseudun musiikkiopisto tuottavat yhteistyönä live-keikkoja kuntalaisten iloksi. Keikat ovat suoria lähetyksiä eri tapahtumataloista Porvoossa ja niiden seuraaminen verkon kautta on maksutonta.

Tapahtumiin pääsee osallistumaan kaupungin verkkosivujen kautta osoitteessa porvoo.fi/live.

–Tulevat keikat antavat mahdollisuuden porvoolaisille kokoontua virtuaalisesti hyvän musiikin äärelle. Keväälle suunnitellut tapahtumat ovat peruuntuneet mutta olemme nopeasti lähteneet kehittämään uusia tapahtumia ja konsepteja. Keikkapaikkona toimivat tapahtumatalot muokkautuvat uudenlaisiksi alustoiksi tapahtumille tässä poikkeuksellisessa ajassa, kertoo matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen.  

Viestiseinä-palvelun kautta yleisö voi osallistua lähetykseen esimerkiksi omalla älypuhelimellaan. Kiinnostavia keikkoja voi seurata kotisohvilta torstaisin kello 19.00.

Valovoimaisia artisteja eri musiikin aloilta

Teleks on Pepe Johanssonin ja Markus Koskisen perustama popmusiikkia soittava yhtye. Yhtye on julkaissut tähän mennessä viisi albumia, joilta julkaistut singlet ovat olleet radiohittejä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Siivet, Hiljaa virtaa Vantaa ja Tuulilasin nurkkaan.

Lena & The Slide Brother Duo liikkuu blues- ja roots-musiikin kentällä ennakkoluulottomasti. Oman väkevän tuotannon lisäksi kuullaan keikoilla tarkoin valittuja lainakappaleita. Versioitavina on bluesin alkuaikojen deltablues-kappaleita sekä tuoreimpia roots-helmiä. Akustisin instrumentein varustettu duo luottaa vahvaan laulutulkintaan ja taidokkaan slidekitaran tenhoon.

Erin on persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu, yksi maamme suosituimpia ja valovoimaisimpia artisteja, jonka ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin vuonna 2011 ja siitä tuli menestys. Albumi on myynyt kolminkertaista platinaa eli yli 60 000 kappaletta. Levyltä jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina. Erin esiintyy Magnusborgissa miehensä, kitaristi Vesa Anttilan kanssa.

Borgå Classic Jazz Quartet soittaa amerikkalaista jazzia, jolla on vahvoja vaikutteita New Orleans blues -musiikista. Ainutlaatuisen ja autenttisen New Orleans -soundin musiikkiin tuo amerikkalainen pianisti Rob Dominis sekä Patrik Latvalan sousafonillaan. Rytmejä yhtyeeseen tuovat Niko Paakkunainen, joka saksofonin lisäksi soittaa myös bongoja sekä rumpali Thomas Törnroosin. Konsertti vie yleisön musiikin matkalle New Orleansista Karibian läpi Afrikkaan asti.

Esiintyvät artistit ja päivämäärät ovat:

  • 9.4. klo 19.00 Teleks Taidetehtaalta
  • 16.4. klo 19.00 Lena & the Slide Brother Duo Vanha 123:sta
  • 23.4. klo 19.00 Erin Magnusborgista
  • 30.4. klo 19.00 Borgå Classic Jazz Quartet Kulttuuritalo Grandista

Osallistu tapahtumiin osoitteessa: www.porvoo.fi/live

Lisätietoja
matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen, Porvoon kaupunki
puh. 040 706 1200
sari.myllynen@porvoo.fi

kulttuurituottaja Thomas Weissman, Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut
puh. 040 489 9920
thomas.weissman@porvoo.fi