Siirry sisältöön

Porvoon Liikuntapalvelut tarjoaa kunnonkohotuskursseja tuleville varusmiehille 

Porvoon Liikuntapalvelut tarjoaa tuleville varusmiehille mahdollisuuden kohottaa kuntoaan ennen varusmiespalveluksen alkua. 

Porvoon Liikuntapalvelut tarjoaa tuleville varusmiehille mahdollisuuden kohottaa kuntoaan ennen varusmiespalveluksen alkua. 

Kurssit sisältävät kestävyyskunnon kohottamista, uimataidon parantamista sekä voimaharjoittelua ja opastusta terveellisiin elämäntapoihin ja ravintoon. 

 – Kursseilla jokaisella osallistujalla on mahdollisuus nostattaa peruskuntoaan ja saada vinkkejä omatoimiseen liikkumiseen. Aikaisempaa lajitaustaa ei vaadita, liikunnanohjaaja Christian Bremer kertoo. 

– Varusmiespalvelus on hyvin fyysistä, ja mitä parempi kunto on, sitä helpommin varusmiespalveluksen fyysiset ja myös henkiset haasteet sujuvat, Bremer sanoo. 

Kurssien järjestäminen toteutetaan Liikuntapalvelujen Aluehallintovirastolta saamalla Liikunnallisen elämäntavan kehittämisavustuksella. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia.  

Palloiluryhmään on 20 paikkaa, uimataito- ja voimakurssille 10 paikkaa kumpaankin. Myös varasijoille otetaan ilmoittautumisia. 

Kurssit: 

Palloilulajien parissa kestävyyskunto nousuun

Kestävyyskuntoa kohotetaan erilaisten palloilulajien parissa torstaisin klo 19–20, Kokonhallilla. Aloitus tammikuussa 2022. Ohjaajana Hannu Vihreäluoto 

Uimataito uudelle tasolle

Uimatekniikka-kurssilla kehitetään vapaa-, selkä- ja rintauinnin perustaitoja. Harjoitteilla parannetaan koordinaatiota sekä oman kehon hahmottamista vedessä. Kurssi pidetään marraskuussa 2021 (maanantaisin klo 19–20) Palvelutalo Omenamäessä.   

Voimaharjoittelu ja terveellinen ravitsemus tutuksi

Peruskuntoa kohottavalla kurssilla saa eväitä terveellisiin elämäntapoihin sekä opastusta voimaharjoittelun perusteisiin ohjaajan opastuksella. Kurssi alkaa tammikuussa 2022. 

Lisätietoja: liikunta@porvoo.fi tai puh. 0400 944 096 / erityisliikunnanohjaaja Christian Bremer