Siirry sisältöön

Porvoon nuorten oma podcast UngSnack palaa uusin jaksoin

Tauon jälkeen nuorten oma podcast UngSnack käynnistyy jälleen uusin jaksoin. Syksyn teemana on voimaantuminen (empowerment).

Kuva UngSnack-podcastin juontajista.

Ensimmäisessä jaksossa kuullaan nuorten ajatuksia ja tulkintoja teemasta ja sen tarkoituksesta. Syksyn lähetyksissä aihetta lähestytään eri näkökulmista, ja välillä myös vierailijoiden kanssa.
– Esimerkiksi itsetunnosta, itsensä ja mielipiteidensä puolustamisesta, rajojen asettamisesta ja positiivisesta minäkuvasta, nuoriso-ohjaaja Petra Backman kertoo.
Ensimmäinen jakso on kuunneltavissa perjantaina 9. syyskuuta.

Ota @UngSnack -tili Instagramissa seurantaan

– Olemme avanneet nyt myös oman Instagram-tilin, @UngSnack, ottakaa se seurantaan. Otamme mielellämme vastaan palautetta, toiveita ja siellä voi kommentoida lähetyksiä sekä osallistua keskusteluun, nuoriso-ohjaaja Karin Strengell kertoo.
– Vaikka UngSncak -podcastin aiheet ovat vakavia ja toisinaan aika vakavahenkisiäkin, niin meistä on todella hauskaa tehdä tätä, ja toivomme, että se myös kuuluu lähetyksissä. Toivomme, että tavoitamme tällä myös niitä nuoria, jotka eivät näy nuorisotiloissa tai meidän muissa tapahtumissamme, Strengell sanoo.

Kaikille nuorille yli kieli- ja kuntarajojen

UngSnack on Porvoon nuorisopalveluiden kolmen ruotsinkielisen nuoriso-ohjaajan kehittämä podcast. Petra Backmanin ja Karin Strengellin lisäksi kolmantena ohjelmavetäjänä toimii nuoriso-ohjaaja Charlotta Österberg.
Ohjelma on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille. Podcast on ruotsinkielinen, mutta tekijät toivovat nuorten löytävän podcastin yli kieli- ja kuntarajojen.