Siirry sisältöön

Ravitsemusterapeutti, fysioterapeutti ja farmaseutti tavattavissa Omenamäessä kesäkuussa

Omenamäen palvelukeskuksen olohuoneessa järjestetään kesäkuussa kolme tilaisuutta, joissa on mahdollisuus keskustella ravitsemusterapeutin, fysioterapeutin ja farmaseutin kanssa ilman ajanvarausta.

Kädet pöydällä. Händerna på bordet.

– Omenamäen ovet ovat jälleen avoinna kaikille kävijöille ja tämä mahdollistaa palvelun, jota olemme suunnitelleet jo pidempään, kertoo vs. palvelupäällikkö Sanna Nykänen.
Ravitsemusterapeutti on paikalla vastaamassa kysymyksiin keskiviikkona 1. kesäkuuta, fysioterapeutti keskiviikkona 8. kesäkuuta ja farmaseutti keskiviikkona 15. kesäkuuta. Tilaisuudet järjestetään klo 13.30–15.00. Ikäihmiset ovat tervetulleita tapaamisiin ilman ajanvarausta.
Kävijöiltä toivotaan palautetta: Mitä he kaipaisivat tämän tyyppiseltä ns. matalan kynnyksen vastaanotolta? Kesäkuun jälkeen toiminta on tauolla, mutta syyskuusta alkaen vastaavaa toimintaa järjestetään vaihtuvin teemoin kerran viikossa keskiviikkoisin klo 13.30–15.00.
– Mukaan yhteistyöhön otetaan myös paikallisia oppilaitoksia. Ideoita ja toiveita näiden tapaamisten sisällöistä otetaan mielellään vastaan, kertoo Nykänen