Siirry sisältöön

Rekrytoimme varhaiskasvatuksen ammattilaisia ja ruotsinkielisten koulujen henkilöstöä

Porvoon varhaiskasvatuspalveluihin sekä ruotsinkielisiin perusopetus- ja lukiokoulutuspalveluiden haetaan henkilöstöä. Haku on avoinna 13.2.2023 klo 15 saakka.

opettaja ja oppilas luokassa.

Porvoon varhaiskasvatuspalveluihin haetaan työntekijöitä päiväkoteihin, lapsen tukeen, avoimiin varhaiskasvatuspalveluihin ja varhaiskasvatuksen hallintoon. Tarjolla on sekä vakituisia että määräaikaisia tehtäviä.

Haettavana on varhaiskasvatuksen suunnittelijan tehtävä, varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviä sekä varhaiskasvatuksenopettajan, varhaiskasvatuksen sosionomin ja lastenhoitajan tehtäviä suomen- ja ruotsinkielisissä lapsiryhmissä.

Porvoossa on panostettu varhaiskasvatuksen tiloihin ja henkilöstöön.

– Olemme palkanneet lisää vakituisia sijaisia päiväkoteihin. Meillä on myös toimivat oppimisympäristöt. Tarjoamme henkilökunnallemme paljon mahdollisuuksia päivittää ja lisätä osaamistaan ja tuemme henkilöstöä myös jatkokouluttautumisessa, kertoo varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö Marjaana Kantonen.

Ruotsinkielisissä kouluissa käytäntöinä coaching ja mentorointi

Porvoon ruotsinkielisiin kouluihin haetaan myös uusia ammattilaisia. Rekrytoimme mm. alue- ja virka-apulaisrehtoreita, luokanopettajia, aineenopettajia ja erityisopettajia.

Tarjolla on sekä vakituisia että määräaikaisia tehtäviä.

– Olemme Porvoossa viime vuosina panostaneet hyvin toimiviin oppimisympäristöihin ja koulutiloihin, jotka mahdollistavat tarpeenmukaista, joustavaa opetusta. Lisäksi teemme töitä henkilöstön ja oppilaiden hyvinvoinnin edistämiseksi muun muassa coachingin ja mentoroinnin keinoin. Pidämme koulujen ja kotien välistä yhteistyötä tärkeänä, kertoo ruotsinkielisen perusopetuksen ja lukiokoulutuksen johtaja Rikard Lindström.

Suomenkielisten perusopetus- ja lukiokoulutuspalveluiden rekrytoinnit käynnistyvät 10.2.2023.