Siirry sisältöön

Rosk’n Rollille saa lähettää palautetta ja valokuvia

Rosk’n Roll kutsuu asiakkaitaan antamaan palautetta jätehuoltopalveluista sekä lähettämään luontokuvia.

Rosk’n Roll kutsuu asiakkaitaan antamaan palautetta jätehuoltopalveluista sekä lähettämään luontokuvia.

Rosk’n Roll selvittää asiakaskyselyn avulla palveluidensa toimivuutta ja kehittämistarpeita. Asiakkaiden antama palaute on hyvin tärkeää jätehuollon kehittämisen kannalta. Juhannukseen mennessä vastanneiden kesken arvotaan 300 euron lahjakortti rautakauppaan esimerkiksi kompostorin tai keittiön lajitteluastioiden hankintaan.

Asiakaskyselyyn voi vastata Rosk’n Rollin nettisivuilla osoitteessa www.rosknroll.fi

Kuvittaako otoksesi ensi vuoden kalenteria?

Rosk’n Rollin seinäkalenteriin haetaan jälleen valokuvia alueemme asukkailta. Kuvien aiheena on itä- ja länsiuusmaalainen luonto. Kuvia toivotaan kaikilta vuodenajoilta – eli jos olet kuluneen kevään aikana retkeillyt ja liikkunut luonnossa ja napannut hienoja otoksia, nyt on tilaisuus jakaa niitä muillekin! Jotta kuvan voi julkaista seinäkalenterissa, sen tulee olla vaakasuuntainen.

Toimi näin:

  • Lähetä kuva otsikolla Kalenterikuva 2021 osoitteeseen neuvonta@rosknroll.fi
  • Kerro viestissäsi missä ja milloin kuva on otettu sekä jätä yhteystietosi.
  • Jos kuvassa on ihmisiä, varmista heiltä lupa kuvan julkaisemiseen.

Kuvia voi lähettää 25.9.2020 asti. Rosk’n Roll arpoo kuukausittain 20 euron lahjakortin ruokakauppaan kaikkien edellisen kuukauden aikana kuvan lähettäneiden kesken. Kalenteriin valittujen kuvien lähettäneiden joukosta arvotaan vielä 75 arvoinen lahjakortti Lippupisteelle. Pääpalkinnon arvonta suoritetaan 1.10.2020.