Siirry sisältöön

Soiva Taidetalo esittäytyy huhtikuussa Taidetehtaalla

Porvoonseudun musiikkiopisto ja Porvoon taidekoulu järjestävät perinteisen Soiva Taidetalo -tapahtuman lauantaina 15.4.2023 klo 10–14 Taidetehtaalla.

Pianonsoittoa.

Taidetalossa pääset tutustumaan musiikkiopiston ja taidekoulun toimintaan monipuolisesti. Tai-dekoulu järjestää taidepajan ja musiikkiopiston toimintaa esitellään monin tavoin: perheen pie-nimmille on muskarituokioita, Hop in -soitinkokeiluissa voit tutustua kitaraan, ukuleleen, viuluun ja pianoon, vaikka yhdessä kaverin tai oman aikuisen kanssa.
Voit varata itsellesi 15 minuutin maksuttoman minilaulutunnin musiikkiopiston verkkosivuilla. Pääset yhdessä opettajan kanssa tutustumaan ääneesi ja äänialaasi.
Ala-aulassa päivän aloittaa vauhdikkaasti harmonikkaorkesteri. Myös kitaraorkesteri, kantele- ja harppuryhmät sekä Suzuki-viuluryhmät ovat lavalla. Hop in stagella nuoret muusikot soittavat lounasmusiikkia.
Tehdassalissa esiintyvät jousi- ja puhallinorkesterit soittimineen. Pop&Jazz -opetuksen vuoro on klo 13 alkaen.
Ala-aulassa on infopiste, josta saat opiskeluun ja palveluihin liittyvää tietoa. Infon yhteydessä on myös ilmoittautumispiste, jossa voit ilmoittautua musiikkiopiston ja taidekoulun lukuvuoden 2023–2024 opintoihin ja kesätoimintaan.
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Soivaan Taidetaloon on vapaa pääsy.