Siirry sisältöön

Vanhustenviikon teemana Tehdään iästä numero

Vanhustenviikkoa vietetään tänä vuonna 1.-8.10.2023 teemalla Tehdään iästä numero. Porvoossa ohjelmaa on tarjolla lähes jokaiselle vanhustenviikon päivälle. Ohjelmaa koordinoi vanhusneuvosto.

Vanhusneuvosto kirjastossa.

– Porvoossa olemme jälleen saaneet aikaiseksi hienon kattauksen vaihtelevaa ohjelmaa. Suunnittelussa on lähdetty siitä, että on kohtaamisia ja tiedon jakamista siitä mitä kaikkea onkaan tarjolla. Aloitusjuhla Linnankosken lukiossa käynnistää viikon. Uutena asiana kokeillaan Porvoossa puhuttaa -konseptilla toteutettua keskustelutilaisuutta, missä kysytään miten Porvoon kaupunki voisi olla vielä ikäystävällisempi. Tervetuloa aloitusjuhlaan ja viikon eri tilaisuuksiin, toivottaa vanhusneuvoston puheenjohtaja Carl-Johan Numelin.

– Elokuvateatteriin täytyy ostaa liput, kaikki muu viikon sisältö on maksutonta. On hyvä muistaa, että kirjastossa tarjottava digituki ja tapahtumat, kuntokahvit ja kimppakävelyt ovat aina tai pääosin maksuttomia ja nämä palvelut ovat tarjolla myös teemaviikon ulkopuolella. Kannustan muutenkin tutustumaan kansalaisopiston, liikuntapalveluiden, kulttuuripalveluiden ja kirjaston monipuoliseen hyvinvointia tukevaan tarjontaan, lisää Porvoon kaupungin hyvinvointikoordinaattori Petra Bärlund-Hämäläinen.