Siirry sisältöön

Verkkovieraita vetten takaa: Kirjaston uusi digitaalinen tapahtumasarja  

Tiistaina 14. syyskuuta kannattaa kaikkien dekkareiden ystävien asettua ruutujen ääreen. Klo 17.30 pääsemme seuraamaan dekkariasiantuntija Lotta Olssonin suoraa digitaalista vierailua Ruotsista. Dagens Nyheter -lehden kirjallisuuskriitikko Lotta Olsson selvittää kuka kukin on ruotsalaisessa dekkarimaailmassa. Hän kertoo, mitkä dekkarit ovat samankaltaisia ja mitkä kovaksikeitettyjä, hyvää mieltä tuovia tai raakoja ja hahmottelee nykypäivän dekkarikirjallisuuden päälinjoja. Luvassa on myös vinkkejä muista maista.  

Tapahtuma on ensimmäinen laatuaan kirjaston uudessa täysin virtuaalisessa tapahtumasarjassa Verkkovieraita vetten takaa (På andra sidan potten). Virtuaalitoteutus mahdollistaa kohtaamiset ruotsalaisten kirjailijoiden ja muiden kirjallisuuden parissa työskentelevien kanssa.  

Tapahtuma on ruotsinkielinen. Sitä voi seurata klo 17.30 alkaen Porvoon kirjaston Facebookissa. Dekkariaiheisia kysymyksiä Lotta Olssonille voi lähettää jo etukäteen sähköpostiosoitteeseen louise.agnesdotter@porvoo.fi. Myös livelähetyksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä chatin kautta. Tapahtuman tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan kirjaston Facebookissa.