Siirry sisältöön

Yksityinen päiväkoti Piccolo lopettaa toimintansa, kaupunki perustaa väliaikaisen toimipaikan samoihin tiloihin

Rauhankadulla toimiva yksityinen päiväkoti Piccolo lopettaa toimintansa heinäkuun lopussa. Nykyisellä toimijalla ei ole mahdollisuutta jatkaa päiväkotitoimintaa.

Porvoon kaupungin tunnus.

Päiväkoti Piccolo on toiminut yksityisenä palvelusetelipäiväkotina. Porvoon kaupunki myöntää palvelusetelin, kun perhe valitsee varhaiskasvatuksen yksityisessä päiväkodissa.

Päiväkoti Piccolossa on järjestetty suomenkielistä varhaiskasvatusta 1–6-vuotiaille. Päiväkodissa on toiminut kolme ryhmää, noin 40 lasta. Porvoon kaupunki aloittaa väliaikaisen toiminnan Piccololta vapautuvissa tiloissa elokuun alusta ja kaikki nykyiset lapset voivat jatkaa tutussa hoitopaikassa. Päiväkodissa on ollut yhdeksän työntekijää, joista osa jatkaa myös elokuussa.

– Tämä on tietysti ikävä tilanne päiväkodin lapsille, huoltajille ja henkilökunnalle. Olemme kuitenkin iloisia, että väliaikainen toiminta voidaan aloittaa heti elokuun alussa. Syksyn aikana arvioimme jatkoa vuodenvaihteen jälkeen, kertoo varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö Marjo Haapanen.

Väliaikainen varhaiskasvatuksen toimipaikka tulee toimimaan Puistopäiväkodin alaisuudessa.