Siirry sisältöön

Zentra-Punk vol.4 tarjoaa vaihtoehtoisen musiikin faneille täyslaidallisen punk-musiikkia

Porvoon Nuorisopalveluiden järjestämä Zentra Punk tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa Nuorisotila Zentrassa.

Tapahtumalla on haluttu tukea vaihtoehtokulttuurin edustajia ja musiikkityylin faneja tarjoamalla nuorille ilmainen päihteetön musiikki-ilta turvallisessa ympäristössä.

Tapahtuma striimataan Porvoon Nuorisopalveluiden YouTube-kanavalla, jotta konserteista pääsee nauttimaan myös kotisohvalta.

Tapahtumaa tukemassa on Fast Decade Records levy-yhtiö, jonka bändit tulevat tapahtumaan esiintymään kannatushengessä ilman esiintymispalkkioita. Tapahtuman toisena isäntänä on ensimmäisestä tapahtumasta lähtien ollut porvoolainen punkbändi Strum 101, jonka laulaja-kitaristi Eemil Ylhänen on koordinoinut bändien valitsemista ja järjestämistä paikan päälle. Bändi on soittanut aikoinaan ensimmäisiä keikkojaan juuri Nuorisotila Zentrassa.

– On ollut erittäin tärkeää saada huomioitua musiikkigenrejä pop-musiikin ulkopuolelta. Nuoret arvostavat tätä ja viimeisin iltamme keräsi YouTubessa mielettömän yleisön ihan kansainvälisestikin, kertoo tapahtumaa Nuorisopalveluiden puolesta koordinoiva nuorisotyöntekijä Lasse Yrjölä.

Tapahtuma on K13 nuorisotilan ikärajojen mukaisesti, mutta poikkeuksellisesti alle 13-vuotiaat ovat tervetulleita tapahtumaan täysi-ikäisen seurassa.

Nuorisotila Zentra on auki tapahtuman ajan normaalisti. Kioskissa on tarjolla virvokkeita ja herkkuja myös konserttiyleisölle.

Tulethan paikalle oireettomana ja huolehdit käsihygieniasta tapahtuman ajan.

Zentra-Punk vol.4:

7.5. 2022 Nuorisotila Zentra

klo 18 Suntrace

klo 19 Teresa Banks

klo 20 Strum 101

Kuva: Strum 101.