Siirry sisältöön

Minna Hynninen & Pia Kinnaslampi
10.1. – 2.4.2023
Palomäen palvelutalo

Maisemia.
Lintuja.
Kasveja.

Tervetuloa kuvamatkalle Jäämeren rannalle Varangin niemimaalle Norjaan!

Elokuussa 2021 osallistuimme Arctic Cameran kuvausmatkalle Varangin Niemimaalle Norjaan. Tuliaisina oli kuvia surrealistisista kivimaisemista Hamningbergissa, arktisista kasveista Vardøssa ja eksoottisista linnuista Hornøyan saarella. Kuvia, jotka jaamme mielellämme palvelukeskuksen asukkaiden ja työntekijöiden sekä palvelukeskuksessa ja Porvoon verkkosivuilla vierailevien kanssa.

Toivomme, että kuvat palauttavat mieleen muistoja, joita meillä kaikilla on hetkistä luonnossa. Toivomme, että kuvat herättävät keskustelua. Ennen kaikkea toivomme, että ne tuottavat iloa.

Pia Kinnaslampi: ”Olen helsinkiläinen harrastajavalokuvaaja. Kamera on aina mukanani. Se on yhtä lailla matkapäiväkirja kuin luonnon kauneuden dokumentoija. Varangin niemimaan luonto ja pohjoisen elokuun uskomaton valo tarjosivat minulle jotain ennen kokematonta, jonka haluan jakaa.”

Minna Hynninen: ”Asun Porvoon Emäsalossa, jossa ulkoilutan ahkerasti paitsi kahta mäyräkoiraa myös kameraa. Vaikka viihdyn Porvoossa, toisinaan on kiva käväistä myös muualla kuten Varangin niemimaalla. Sinne voin palata koska tahansa katselemalla kuvia. Tervetuloa mukaan!”

Palomäen palvelutalo, Adlercreutzinkatu 25-27, 06100 Porvoo.