Taidekoulu

Hei, taidekoululaisten, Kuvismuskarin ja Konstikkaan perheet!

Poikkeustilan jatkuessa taidekoulun opetus annetaan etänä. Iltapäivätoiminta Konstikkaan toiminta on keskeytetty.

Kesäkonstikkaan toteutuminen on toistaiseksi epävarmaa. Kesäviikoille ilmoittautuneiden kannattaa miettiä myös varasuunnitelmaa.

Taidekoulun 35-vuotisnäyttely ja päättötyönäyttely toteutetaan verkkonäyttelynä toukokuussa.

Ensi lukuvuodeksi voi jatkoilmoittautua sähköpostitse oman ryhmän opettajalle. Uusien oppilaiden ilmoittautumisia otetaan vastaan sähköpostitse taidekoulu@porvoo.fi, Kuvismuskarin osalta kuvismuskari@porvoo.fi. Iltapäivätoiminta Konstikkaaseen voi ilmoittautua osoitteessa konstikas@porvoo.fi.

Perheillä on mahdollisuus hakea materiaalia etätehtäviä varten Porvoontalon (Kaivokatu 40) sisäpihalta viikoilla 14-15 klo 10-16.

Tiedustelut rehtori Leena Stolzmann, 0400 880 526.


Porvoon taidekoulussa opiskellaan kuvan kieltä. Taideteosten tuottamisen sijaan opetellaan erilaisia kuvallisia valmiuksia. Koulussa opitaan käyttämään monipuolisesti erilaisia materiaaleja, työskentelemään yhdessä sekä arvostamaan omia ja muiden oppilaiden töitä.

Porvoon taidekoulu antaa kuvataiteen laajan oppimäärän mukaista perusopetusta lapsille ja nuorille Porvoossa ja Sipoossa. Lisäksi taidekoulu järjestää viikonloppu- ja kesäkursseja, joihin ovat tervetulleita myös aikuiset.

Varhaisiän opinnot, 1–5-vuotiaat

Perusopinnot, 6–11-vuotiaat

Syventävät opinnot, 12–19-vuotiaat

Maksut


Lähetämme oppilaillemme etätehtäviä Taidekoulun ja Kuvismuskarin ollessa suljettuina. Mikäli et ole saanut sähköpostia opettajaltasi, saattaa tiedossamme oleva sähköpostiosoite olla virheellinen.

Ole tässä tapauksessa yhteydessä suoraan opettajaasi. Opettajasi yhteystiedot löytyvät sivun vasemmasta palkista, kohdasta Taidekoulun henkilökunta.


Tule mukaan taideverstaaseen!

Taidekoulun taideverstas tarjoaa aikuisille ja lapsille mahdollisuuden työskennellä yhdessä erilaisten taideprojektien parissa. Työpaja on suunnattu vanhempi-lapsi -pareille.

Tervetuloa nauttimaan taiteellisesta työskentelystä ja viettämään laatuaikaa oman tai vaikka kummilapsen kanssa!  

Ohjaava opettaja: Jenni Iivonen
Maanantaisin klo 17.00 – 20.00
Tämän lukukauden ajan työpaja on ilmainen.


Open Globe Art Workshop

For global citizens in Porvoo.

Info


Taidekoulun kalenteri 2020

Tilaa taidekoulun kalenteri, lahjaksi tai omaksi iloksesi. Kalenterin kuvat ovat taidekoulun lasten käsialaa, visuaalinen suunnittelu Anna Stozlmann. Hinta 25€ + postikulut 4€. Värit: jade, metsän vihreä, suklaa ja vanilja.

Tilaukset taidekoulu@porvoo.fi. Tilaukseen mukaan väritoive ja toimitus- ja laskutusosoite. Kalenteria myyvät Helsingissä Putinki, Papershop, Xmas Garage ja Nide, Porvoossa Kulttuuritalo Grand, Bohemia, Finform ja Porvoon taidekoulu.