Siirry sisältöön

Hoitava sointukylpy Linnunlaulussa

  • 05.05.2024
  • 14:00 - 15:00
Tervetuloa toukokuun hoitavaan ja syvärentouttavaan sointukylpyyn! Laskeudu lepoon antautumalla matkalle harmonisten äänien hellittäväksi.

Tiibetiläisten äänimaljojen taajuudet ja värähtely ovat parantavia ja palauttavia, ja niiden synnyttämä ääniavaruus voimaannuttava. Maljojen sointi tukee hyvää unta, purkaa jännityksiä kehossa ja mielessä, tasapainottaa energian virtausta ja vaikuttaa solutasolla asti lisäten hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Syvärentoutus rauhoittaa hermostoa ja saattelee suloisen pumpuliseen lepotilaan, jopa unen rajamaille. Anna siis itsellesi aikaa hoitavaan hemmotteluun.

Sointukylvyssä käytettäviä soittimia ovat tiibetiläisten äänimaljojen lisäksi mm. gongi, kalimba, sadekeppi sekä koshi- ja tingshakellot. Rentoutus tehdään alustan päällä makuu- tai istuma-asennossa leväten. Tule itseksesi tai ota ystäväsi mukaan matkalle eheyttävien äänien maailmaan!

Ilmoittautuminen: Ryhmään mahtuu 14 ensimmäistä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset puh. 040 721 6633 tai kaismanteri@gmail.com

Varusteet: Tilassa on valmiina alustat ja viltit. Tule mukavissa, rennoissa vaatteissa ja ota halutessasi mukaan villasukat ja oma tyyny. Aiempaa kokemusta et tarvitse, tule sellaisena kuin olet.

🧡:llä Kaisa

Muita vastaavia tapahtumia