Siirry sisältöön

Ajankohtaista Epoon koulun tiloista

Porvoon toimitilapalvelut on lähettänyt vastineensa ympäristöterveydenhuollon tarkastuskertomukseen ja lausuntoon koskien Epoon koulun tiloja.

Porvoon kaupungin tunnus.

Tarkastuskertomuksessa toimitilapalveluilta pyydettiin selvitystä siitä, mihin toimenpiteisiin se aikoo ryhtyä, havaittujen epäkohtien poistamiseksi ja korjaamiseksi.

– Toimenpide liikuntasalin osalta on, että se suljetaan käytöltä. Salin tulevaisuudesta ei ole päätöksiä. Viime vuosina salissa on tehty käyttöä turvaavia toimenpiteitä, eli esimerkiksi alapohjan alipaineistusta ja siellä on käytetty ilmanpuhdistimia, toimitilajohtaja Mikko Silvast kertoo.

Muita tarkastuskertomuksessa osoitettuja puutteita on korjattu kevään aikana ja korjauksia jatketaan kesällä. Maaliskuussa on korjattu esimerkiksi rakenneavauskohtia, lattiamattojen saumoja ja ulko-oven kynnys. Koko rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmät on puhdistettu toukokuussa. Kesällä suojataan tekstiililuokan ja ruokalan akustiikkalevyjen reunat.

Ympäristöterveydenhuolto on vastaanottanut toimitilapalvelujen vastineen.

– Ympäristöterveydenhuollolla ei ole huomautettavaa. Vastineen pohjalta katsomme, että toimitilapalvelut on ryhtynyt riittäviin toimenpiteisiin tilojen epäkohtien selvittämiseksi, poistamiseksi ja rajoittamiseksi, terveystarkastaja Tiina Kosonen kertoo.

Aiheesta aikaisemmin: