Siirry sisältöön

Ideatonnilla yhteistä hyvää

Porvoon kaupunki kutsuu kuntalaiset ideoimaan yhteistä hyvää Ideatonni-hankkeessa.

Porvoon kaupunki kutsuu kuntalaiset ideoimaan yhteistä hyvää Ideatonni-hankkeessa.

Kuka tahansa voi hakea tuhannen euron rahoitusta paikallisiin tapahtumiin tai muihin hyvää mieltä tuottaviin tempauksiin Porvoossa tekemällä hakemuksen elokuun puoliväliin mennessä.

Ideatonni-hankkeessa etsitään hyviä ideoita, joilla on suora vaikutus porvoolaisten hyvinvointiin. Idea tai toive voi liittyä melkein mihin tahansa: ympäristöön, palveluun, hyvinvointiin, kulttuuriin ja taiteeseen tai vaikka urheiluun.

− Ideatonnilla voimme luoda iloa toisillemme. Voit ehdottaa vaikkapa kuoroesitystä torille ystäväsi syntymäpäivänä, artistia taloyhtiön talkoisiin tai suklaata koko naapurustolle. Vaatimuksena on, että palvelu tai tuote pitää hankkia porvoolaiselta toimijalta ja sen pitää ilahduttaa mahdollisimman montaa porvoolaista. Nyt kannattaa ideoida, kannustaa Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen.

Ideatonni-hankkeessa kuntalaiset pystyvät vaikuttamaan omaan ympäristöönsä, lähimmäisten hyvinvointiin, paikallisten yrittäjien elinvoimaan ja ennen kaikkea koronasta elpymiseen. Yhteisöllisyys ja se, että hanke koskettaa ja ilahduttaa mahdollisimman monia, on hyvä muistaa hakemusta tehdessä. Hakemusaika päättyy 15.8.2021.

Miten hanke etenee

Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa kuka tahansa voi tehdä hakemuksen, jossa voi kertoa ideasta tai toiveesta ja taustoittaa sitä. Hakemus pitää tehdä 15.8.2021 mennessä ja hanke on toteutettava tämän vuoden aikana. Kaikki hyväksytyt hakemukset julkaistaan Porvoon kaupungin verkkosivustolla 1.9.2021. Työryhmä arvioi kaikki ideat yhteisten kriteerien mukaan, ja valituille ilmoitetaan päätöksestä. Ideat on toteutettava vuoden 2021 aikana.

Hakemus löytyy osoitteesta porvoo.fi/ideatonnilla-yhteista-hyvaa.