Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen Porvoon kaupungin liikuntapalveluiden ohjattuihin liikuntaryhmiin alkaa

Porvoon kaupungin liikuntapalvelut järjestää kaudelle 2021–2022 monipuolista terveysliikuntaa kaikenikäisille- ja kuntoisille kaupunkilaisille. Koronavirustilanne voi aiheuttaa muutoksia ohjelmiin ja aikatauluihin.

Porvoon kaupungin liikuntapalvelut järjestää kaudelle 2021–2022 monipuolista terveysliikuntaa kaikenikäisille- ja kuntoisille kaupunkilaisille. Koronavirustilanne voi aiheuttaa muutoksia ohjelmiin ja aikatauluihin.

Tuttujen ja suosittujen kuten terveysjumppien, lapsi-vanhempiryhmien sekä erityisryhmien lisäksi tarjolla on myös uusia kursseja, joista voi löytyä koko perheelle uutta kipinää liikkumiseen.

Ohjattujen ryhmien rinnalla alkaa seitsemän omatoimiryhmää (kuntosali, Boccia, sulkapallo) joissa sali on osallistujien käytössä, mutta toiminta ei ole ohjattua.  

Ilmoittautuminen ohjattuihin ryhmiin alkaa 16.8.2021 klo 9. Ilmoittautuminen tapahtuu samalla kertaa sekä syys- ja kevätlukukaudeksi ellei toisin mainita.  Kursseille, retkille ym. on erilliset ilmoittautumispäivät.  Liikuntapalveluiden ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.porvoo.fi/liikunta. Paikat ryhmiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Syyskausi alkaa viikolla 36.

Uutuuskursseja koko perheelle

Liikuntakausi tuo mukanaan uutuuskursseja, kuten koko perheen palloilumaa Kokonhallilla kolmena lauantaina 2.10., 30.10. ja 27.11., jossa koko perhe pääsee tutustumaan erilaisiin palloilulajeihin. Mukaan on saatu myös edulliset Porras/ulkotreeni -sekä Padel- introt. Nuorille on tarjolla mahdollisuus kokeilla boulderkiipeilyä, toiminnallista harjoittelua tai tanssia.

Liikuntaesite on jaettu viikolla 31 ja kyseisestä esitteestä poiketen keskiviikon Lavis-tunti käynnistyy vasta keväällä. Myös Sannaisten Nappulakerho, Epoon seikkailukerho sekä Grännesin vanhempi-lapsijumppa aloittavat vasta keväällä 2022.

Uimahallin ohjattujen ryhmien syyskaudelle pääsee ilmoittautumaan sähköisesti maanantaina 23.8.2021 klo 12 ja uimahallin syyskausi alkaa maanantaina 30.8.2021. Luvassa senioreiden- ja työikäisten vesijumppatunteja sekä erilaisia lattiatunteja kuten kahvakuulaa, Zumbaa tai rauhallisempaa menoa kaipaaville mm. FasciaMethod -tunteja.

Koronatilanteen vuoksi toimimme terveysviranomaisten kanssa laadittujen ohjeiden mukaisesti. Tunneille voi tulla vain täysin terveenä ja käsihygieniasta tulee huolehtia tunnollisesti.  Osallistujilla tulee olla oma jumppamatto mukanaan.

Lisätietoja liikuntatarjonnasta voi tiedustella liikunta@porvoo.fi tai alkaviin kursseihin ja ryhmiin pääsee tutustumaan myös osoitteessa  www.porvoo.fi/ohjatut-liikuntaryhmat