Siirry sisältöön

Kansainvälinen, Porvoo – Alankomaat -nuorisoilta ”FIN X NED” striiminä helmikuussa

Porvoon Nuorisopalvelut järjestää yhteistyössä Porvoon Musiikkiopiston sekä Alankomaista kansainvälisen Diggiloo hankkeen puitteissa Amstelveenin Nuorisopalveluiden kanssa yhteisen lähetyksen YouTubessa 3. helmikuuta klo 19–20.

Nuoria auringonlaskussa.

– Tapahtumassa kuullaan esityksiä Musiikkiopiston oppilailta sekä saamme mm. kurkistuksen nuorten bileisiin Alankomaissa. Lisäksi jutustelemme läpi lähetyksen striimeistä tuttuun tapaan rennosti sekä nuorisotyöntekijöiden että nuorten kesken, kertoo tapahtumaa koordinoiva nuorisotyöntekijä Lasse Yrjölä.
– On mahtavaa ja jännittävää ottaa ensiaskeleita kansainvälisten projektien parissa. Tämä on digitaalisen nuorisotyön nykyaikaa ja kun kerta tekniikka on kunnossa, niin nyt mennään! Vuorovaikutteinen rento striimi on täydellinen tapa osallistua kansainväliseen hankkeeseen ja kenties tulevaisuudessa pääsemme vielä laajentamaan lähetysten kirjoa, Yrjölä kertoo.
Diggiloo on Erasmus+ rahoitteinen kansainvälinen digitaalisen kulttuurisen nuorisotyön hanke. Hankkeen osapuolet ovat Hollanti (Amstelveen), Viro (Tartto) ja Suomen koko nuorisotyön kenttä (Humanistisen ammattikorkeakoulun koordinoimana).
Diggiloon tavoitteena on pilotoida ja tuottaa laadukasta kansainvälistä yhteistyötä kaikilla digitaalisen nuorisokulttuurin osa-alueilla.
– Olen innoissani siitä, että striimissä mahdollistuu Diggiloon kautta kansainvälinen musiikillinen yhteistyö. Musiikki on universaali kieli, joka yhdistää ihmiset ajasta, iästä ja paikasta riippumatta. On myös hienoa saada Musiikkiopiston lahjakkaita opiskelijoita laajemmin esille. Mainio sessio tulossa siis, kertoo Diggiloon puolesta tapahtumassa mukana oleva HUMAK-opiskelija Mikko Silventoinen