Siirry sisältöön

Kansalaisopistossa tarjolla yli 500 erilaista mahdollisuutta kehittää itseään

Kansalaisopiston opinto-ohjelma on julkaistu kaupungin verkkosivuilla ja painettu ohjelma on jaettu koteihin. Ilmoittautuminen kansalaisopiston kursseille alkaa keskiviikkona 19. elokuuta kello 10.

Kansalaisopiston opinto-ohjelma on julkaistu kaupungin verkkosivuilla ja painettu ohjelma on jaettu koteihin. Ilmoittautuminen kansalaisopiston kursseille alkaa keskiviikkona 19. elokuuta kello 10.

Toiminta käynnistyy, koronatilannetta seurataan

Kurssi- ja ryhmätoiminta käynnistyy normaalisti ja kurssitarjonta on lähes ennallaan. Koronatilannetta seurataan kuitenkin tarkasti.

 – Kurssien maksimiosallistujamäärää on pienennetty hieman, jotta turvavälit voidaan säilyttää. Samoin turvaohjeet näkyvät selkeästi eri kurssipaikoilla ja käsidesiä on myös tarjolla. Kursseille saa tulla ainoastaan terveenä, ja muistutamme kaikkia pitämään turvavälejä toisiin ihmisiin, pesemään kädet heti kun tulevat kurssipaikalle ja aina yskimään ja aivastamaan kyynärtaipeeseen, kertoo kansalaisopiston rehtori Pertti Jääskä.

– Toivomme, että noudattamalla ohjeita voidaan lähiopetus toteuttaa entiseen malliin.  Jos kuitenkin käy niin, että se ei ole mahdollista niin sitten osa kursseista voidaan siirtää etäopetukseen. Niiden kurssien osalta, joissa tämä ei ole mahdollista, kurssimaksu palautetaan joko kokonaan tai osittain, Jääskä jatkaa.

Uutuutena muun muassa nalleja ja lasinpuhallusta

Kansalaisopistossa on tarjolla yli 500 erilaista kurssivaihtoehtoa Porvoon kaupungin ja Askolan kunnan asukkaille.

– Kurssitarjonnassa löytyvät kestosuosikit kuten jooga ja kielten alkeiskurssit. Uutena tarjonnassa on muun muassa Rakas nalle -kurssi, lasinpuhalluskurssi, japanin kielen kurssi ja 8 nettikurssia, esimerkkinä liikuntakurssi Virkisty verkossa. Kannustamme kaikkia selaamaan opinto-ohjelmaa ja kehittämään itseään. Kursseilta saa sekä tietoa, taitoa että sosiaalisia kontakteja, jotka kaikki kehittävät meitä ja tuottavat hyvinvointia monella tasolla, Jääskä kannustaa.

Tarjolla myös paljon päiväkursseja, jotka on tarkoitettu senioreille, kotona oleville vanhemmille ja vuorotyöläisille.

Ilmoittaudu 19.8. alkaen

Ilmoittautuminen opiston kursseille alkaa keskiviikkona 19.8. kello 10.
Opinto-ohjelma ja ilmoittautuminen: www.porvoo.fi/kansalaisopisto.

Kursseille voi ilmoittautua myös puhelimitse, puh. 040 489 9677, 040 837 3701 tai 019 520 2660.

Kansalaisopiston kurssit maksavat 41 – 65 euroa/vuosi.

Lisätietoja:

Pertti Jääskä, puh. 0405320699, pertti.jaaska@porvoo.fi