Siirry sisältöön

Kantele-talo täyttää viisi vuotta ja juhlii kaikille avoimilla tilaisuuksilla

Kevätkummun Kantele-talon käyttöönotosta tulee kuluneeksi tasan viisi vuotta 23. lokakuuta. Viisivuotista taivalta yhteisessä talossa juhlitaan kaikkien toimijoiden kesken avoimilla iltatilaisuuksilla sekä talon sisäisesti.

Kantele-talo.

Ohjelmaa on suunniteltu yhdessä talon toimijoiden eli kirjastopalveluiden, nuorisopalveluiden, Kevätkummun koulun, Vårberga skolanin ja esikoulaisten kanssa.
Samalla juhlistetaan myös uuden lisärakennuksen käyttöönottoa. Vellamoksi nimetty 1 500 neliön lisärakennus valmistui elokuun lopulla ja saatiin koulujen käyttöön syyskuussa. Lisärakennuksessa sijaitsee kahdeksan opetustilaa sekä ruokala.
– Tilat toivat kaivattua helpotusta Kantele-talon tilanahtauteen. Rakennusprosessi oli nopea ja tehokas. Kouluilla on käytössä uudet, hienot ja pedagogisesti hyvin suunnitellut opetustilat aivan Kantele-talon välittömässä läheisyydessä, iloitsee Kevätkummun vs. rehtori Riikkaliisa Simola.


Tule tutustumaan Kantele-taloon, Vellamoon ja kuulemaan kirjailija Raija Orasta


Tiistaina 25.10. Pidetään Kantele-talon ja uuden lisärakennuksen Vellamon avoimet ovet klo 17–19. Vellamossa pääsee tutustumaan tiloihin ja koulun henkilökunta on paikalla.
Kirjasto palvelee asiakkaita Kantele-talossa ja nuorisotilan toimintaan voi tutustua jutellen nuorisotyöntekijän kanssa. Avoimessa ruokalan tilassa esiintyy kirjailijavieras Raija Oranen klo 17.
Pientä purtavaa voit ostaa Kevätkummun koulun vanhempainyhdistyksen pitämästä kahviosta. Esittelyssä on myös Kantele-talosta tehty interaktiivinen 360-video sekä oppilaiden taidenäyttely.


Alueen asukkaille yhteinen illanvietto musiikin ja tanssin merkeissä


Keskiviikkona 26. lokakuuta tarjoillaan kaikille avointa viihdettä klo 18–20, sillä tarjolla on livemusiikkia ja tanssia liikuntasalissa.
Musiikista vastaa porvoolainen Kattis ja Pete -duo (Katarina Lind, laulu ja Petteri Kinnunen, kitara). He esittävät tuttuja pop- ja rock -covereita. Tanssiva Porvoo tarjoilee esityksen omalla kokoonpanollaan.
Tilaisuus on maksuton, mukaan mahtuu ensimmäiset 500. Vårberga skolanin vanhempainyhdistys pitää tilaisuuden aikana kahvilaa.
Tervetuloa tutustumaan Kantele-taloon ja Vellamoon!