Siirry sisältöön

Kulttuuri-iltapäivä musiikin ja muistojen merkeissä senioreille elokuussa

Näyttelijä Merja Larivaara esiintyy senioreiden elokuun kulttuuri-iltapäivässä ideoimallaan Seniorisoppa- konseptilla.

Käsi kädessä. Han i hand.

Seniorisoppa on konsertti, johon voi tulla yksin, kaksin tai isommallakin porukalla. Seuraa löytyy, ja aina saa laulaa myös mukana! Seniorisoppa sisältää muistoja ja musiikkia tarjoillen menneiden vuosikymmenten iskelmiä ja laulelmia, joista tutuimmat varmasti houkuttelevat yhtymään lauluun. 
– Koronatilanteen vuoksi emme vieläkään syö yhdessä, eli Seniorisoppa-tilaisuus joudutaan järjestämään ilman sitä soppaa, kertoo hyvinvointikoordinaattori Petra Bärlund-Hämäläinen.
– Toukokuun kulttuuri-iltapäivä teatterin muodossa sai paljon kiitosta osallistujilta. Meitä ilahdutti suuresti se, että sali oli lähes täysi, palvelukoordinaattori Eva-Rita Helin täydentää.
Kulttuuri-iltapäivä järjestetään maanantaina 15.8.2022 klo 14–15 Taidetehtaan Tehdassalissa (Läntinen Aleksanterinkatu 1). Tilaisuuteen jaetaan 200 ilmaislippua.
Lippuja voi noutaa Omenamäen palvelukeskuksen infosta tiistaista 21. kesäkuuta alkaen. Omenamäen info palvelee kesällä ma-pe klo 9–14, puh. 040 183 3354 tai info.omenamaki@porvoo.fi.
Lisätietoja:

Petra Bärlund-Hämäläinen

Hyvinvointikoordinaattori

Petra.Barlund-hamalainen@porvoo.fi +358 40 018 6818