Hoppa till innehåll

Kultureftermiddag i musikens och minnens tecken för seniorer i augusti

För seniorer ordnas en kultureftermiddag i augusti med skådespelerska Merja Larivaaras Seniorisoppa-konsept. Merja har lovat sjunga några låtar även på svenska.

Käsi kädessä. Han i hand.

Seniorisoppa är en konsert som du kan komma till ensam, på tumanhand eller i grupp. Det finns sällskap, och du kan alltid sjunga med! Seniorisoppa innehåller minnen och musik och serverar hitlåtar och sånger från de senaste decennierna, varav de mest kända säkert kommer att uppmuntra till allsång.
– På grund av coronaläget äter vi ännu inte tillsammans, därför är Seniorisoppa-tillställningen utan själva soppan, berättar välfärdskoordinator Petra Bärlund-Hämäläinen.
– Kultureftermiddagen i maj fick mycket tack av publiken. Vi blev så glada av att salen var så gott som fullsatt, kompletterar servicekoordinator Eva-Rita Helin.
Kultureftermiddagen ordnas på måndagen 15.8.2022 kl. 14–15 i Fabrikssalen i Konstfabriken (Västra Alexandersgatan 1). För föreställningen delas ut 200 gratis biljetter. Biljetterna kan hämtas från Info i Äppelbackens servicecenter från och med tisdagen den 21 juni. Äppelbackens info betjänar mån.–fre. kl. 9–16, tfn 040 183 3354 eller info.omenamaki@porvoo.fi.
Mer information:

Petra Bärlund-Hämäläinen

Välfärdskoordinator

Petra.Barlund-hamalainen@porvoo.fi +358 40 018 6818