Siirry sisältöön

Kulttuuri-iltapäivä teatterin merkeissä senioreille toukokuussa

Senioreiden kulttuuri-iltapäivässä esitetään vuorovaikutteinen teatterinäytös ”Kotia kohti”.

Kulttuuri-iltapäivä järjestetään maanantaina 16.5.2022 klo 14–15 Taidetehtaan Tehdassalissa (Läntinen Aleksanterinkatu 1). Näytökseen jaetaan 200 ilmaislippua. Lippuja voi noutaa Omenamäen palvelukeskuksen infosta tiistaista 26. huhtikuuta alkaen. Omenamäen info palvelee ma-to klo 8.30–15 ja pe 8.30–14, puh. 040 183 3354 tai info.omenamaki@porvoo.fi.
Kulttuuri-iltapäivässä Teatteri Rollo esittää vuorovaikutteisen ”Kotia kohti” näytöksen. Sisarukset Vuokko ja Veikko joutuvat hylkäämään huonokuntoisen lapsuudenkotinsa ja lähtevät etsimään uutta. Haussa on kaksi yhden hengen huonetta vanhusten palvelutalosta. Tehtävä ei ole helppo, sillä molemmilla sisaruksilla on omat tapansa.
– Kevään kulttuuri-iltapäivänä oli tarkoitus järjestää Syödään yhdessä-kulttuurilounas. Koronatilanteen vuoksi emme vielä syö yhdessä, mutta teatterissa on mahdollista pitää maskeja. Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että ohjelmaa senioreille kaivataan. Kaivataan kohtaamisia, piristystä ja hauskuutta, kertoo Petra Bärlund-Hämäläinen.
– Pyrimme järjestämään Syödään yhdessä -kulttuurilounaan syksyllä, kulttuurikoordinaattori Eva-Rita Helin täydentää.