Siirry sisältöön

Kyläkyydillä pääsee jälleen maanantaista 5. syyskuuta alkaen

Porvoon haja-asutusalueella palveleva kutsubussi eli Kyläkyyti käynnistyy jälleen maanantaina 5. syyskuuta. Kyläkyyti liikennöi arkisin kello 17–20.45 välisenä aikana ja lauantaisin kello 9–15.

Kyläkyyti liikennöi keskusta-alueen, sairaalan, Kokonniemen, Porvoon pohjoisten ja läntisten kylien sekä Askolan kirkonkylän välillä. Keskusta-alueen sisäisiä matkoja Kyläkyydillä ei voi kulkea.
Uusille käyttäjille ensimmäinen kyytikerta ilmainen
Uudet Kyläkyyti-palvelun käyttäjät saavat ensimmäisen kokeilukerran ilmaiseksi tilaamalla kyydin sovelluksen kautta koodilla ”kyyti”. Kampanjatarjous on voimassa syksyn 2022. Kyyti tilataan ensisijaisesti Matkahuollon Reitit ja liput -sovelluksella tai asiakaspalvelunumerosta 044 978 9553 ma–pe kello 14–15.


Laajennettu palveluaika ei vielä onnistu


Kesällä Kyläkyydin käyttäjille suunnatun asiakaskyselyn perusteella käyttäjät ovat toivoneet laajennettua palveluaikaa.
– Etenkin toivottiin, että palveluaika aikaistuisi arkisin ja pitenisi lauantaisin. Olemme tätä selvittäneet, mutta valitettavasti tämä ei vielä tänä syksynä onnistu, liikennesuunnittelupäällikkö Hanna Linna-Varis kertoo.
Kyselyyn vastanneiden kesken on arvottu ilmaiskyytejä. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Ilmaiskyydit ovat käytettävissä palvelun käynnistyttyä 5. syyskuuta lähtien.