Siirry sisältöön

Nuorisopalveluiden loma-ajan toimintaa joulun välipäivinä ja vuodenvaihteessa

Nuorisotilat keskustassa ja Gammelbackassa ovat avoinna joulun välipäivinä 28.–30.12.2022. Loma-aikana nuorisotiloilla vietetään aikaa kavereiden kanssa pelaillen ja askarrellen.

Lapsia ja nuoria kävelemässä.

Nuorisotilojen toiminta on suunnattu 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Alakouluikäisille tilat ovat avoinna iltapäivisin, vanhemmille nuorille myös iltaisin.


Kevätkummun nuorisotilalla YöNuokka ja Zentrassa lanit

Kevätkummun nuorisotilalla järjestetään YöNuokka ke-to 28.-29.12.2022 klo 21–08. YöNuokalla nuoret viettävät illan ja yön mukavan toiminnan parissa muun muassa pelaillen ja kokkaillen, luvassa on myös leffaa ja herkkuja. Nuorisotyöntekijät pitävät huolta ohjelmasta sekä turvallisuudesta tapahtuman ajan. Mukaan tarvitaan vain mukava vaatetus ja hyvää lomafiilistä. Lepohetkiin tiloista löytyy patjoja, mutta omat peitot tai viltit ja tyynyt saa ottaa mukaan. Tapahtumassa noudatetaan nuorisotilan yleisiä sääntöjä. Sisäänpääsymaksu on nuorisokortilla 5 € ja se maksetaan tapahtuman alkaessa käteisellä.


Joulun välipäivinä ke-to 28.–29.12. keskustan nuorisotila Zentrassa pääsee pelaamaan koko yöksi! Zentran laneilla voi pelata tietokoneella, konsoleilla tai vaikka lauta- ja korttipelejä. Osallistujilla on mahdollisuus pelata valitsemiaan pelejä, ikärajat huomioon ottaen. Tapahtuma on suunnattu 13- vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille, laneilla ei pelata K-16 tai K-18 pelejä. Tapahtumaan voi tulla joko oman pelikoneen tai -konsolin kanssa tai lainata nuorisopalveluilta pelikonetta. Paikalla koko lanien ajan on kaksi nuorisotyöntekijää.
Perjantaina 30.12.2022 vietetään Zentrassa klo 19 alkaen ”Uuden vuoden etkoja”. Nuorisotilalla yhteinen ruokapöytä katetaan juhlavasti ja syödään yhdessä nuorten kanssa. Illan aikana järjestetään ”Vuosi 2022” – teemainen kahoot- tietokilpailu.


Nuorisotyöntekijät päivystävät uutena vuotena

Porvoon kaupungin nuorisotyöntekijät ovat liikkeellä ja päivystävät nuorten suosimissa paikoissa lauantaina 31.12.2022 klo 18–02 välillä. Nuorisotyöntekijät jalkautuvat nuorten pariin ja ovat nuorten tavoitettavissa sekä auttamassa tarvittaessa. Jalkautuvan nuorisotyön tavoittaa illan aikana numerosta 040 192 8728.


Tammikuun ensimmäisellä viikolla nuorisotilat ovat avoinna, Zentrassa discoillaan

Nuorisotilat keskustassa ja Gammelbackassa ovat avoinna tammikuun ensimmäisellä viikolla. Torstaina 5.1.2023 voi pukea discovaatteet päälle, tanssikengät jalkaan ja tulla discoilemaan Zentraan klo 17–23. Disco järjestetään 7.lk ja sitä vanhemmille nuorille. Tapahtuma on päihteetön, ja sisäänpääsy ilmainen.


Ohjaamo palvelee normaalein aukioloajoin

Alle 30-vuotiaiden tieto-, neuvonta- ja ohjauspiste Ohjaamo, Mannerheiminkatu 20 (WSOY- talo), on suljettuna 23.12., sekä loppiaisena 6.1., muutoin palvelee arkipäivisin maanantaista torstaihin normaalein aukioloajoin klo 12.30–16.