Siirry sisältöön

Nuorisopalveluiden loma-ajan toimintaa joulun välipäivinä ja vuodenvaihteessa

Nuorisotilat Kevätkummussa ja Gammelbackassa ovat avoinna joulun välipäivinä 27.–31.12.2021. Nuorisotilojen toiminta on suunnattu 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Alakouluikäisille tilat ovat avoinna iltapäivisin, vanhemmille nuorille myös iltaisin.

Nuorisotilat Kevätkummussa ja Gammelbackassa ovat avoinna joulun välipäivinä 27.–31.12.2021. Nuorisotilojen toiminta on suunnattu 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Alakouluikäisille tilat ovat avoinna iltapäivisin, vanhemmille nuorille myös iltaisin.

– Loma-aikana nuorisotiloilla vietetään aikaa kavereiden kanssa pelaillen ja askarrellen, nuorisopalvelukoordinaattori Mila Eriksson kertoo.

Nuorisotila Zentrassa järjestetään YöZentra- tapahtuma 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille 28. joulukuuta–29. joulukuuta klo 20–08.

YöZentrassa nuoret viettävät yön mielekkään toiminnan parissa mm. pelaillen ja kokkaillen. Nuorisotyöntekijät pitävät huolta ohjelmasta ja turvallisuudesta tapahtuman ajan. Illan toimintaa suunnitellaan etukäteen yhdessä tapahtumaan osallistuvien nuorten kanssa. Tapahtumasta löytyy myös hiljainen tila nukkumista varten. Tapahtumassa noudatetaan nuorisotilan yleisiä sääntöjä. Sisäänpääsymaksu 5 euroa sisältää ruokailun (illallinen ja aamupala) ja se maksetaan tapahtuman alkaessa käteisellä Zentrassa.

Nuorisotyöntekijät päivystävät uudenvuodenyönä

Porvoon kaupungin ja suomalaisen seurakunnan nuorisotyöntekijät ovat liikkeellä ja päivystävät nuorten suosimissa paikoissa perjantaina 31.12.2021 klo 18–02 välillä. Työntekijät ovat nuorten tavoitettavissa ja auttamassa tarvittaessa.

– Toivomme, että huoltajat keskustelevat nuorten kanssa ennakoivasti turvallisesta tavasta juhlia, nuorisotyöntekijät muistuttavat.

Jalkautuvan nuorisotyön tavoittaa illan aikana numerosta 040 192 8728.


Tammikuun ensimmäisenä lauantaina kuullaan nuorten bändejä Taidetehtaalla

Nuorisopalveluiden vuokrasopimus Linnamäen vedenottamon bänditiloissa päättyy. Tammikuun 8.päivänä järjestetään jäähyväiskonsertti, jossa esiintyjinä nähdään bänditiloissa soittaneita bändejä ja henkilöitä. Taidetehtaan Tehdassalin lavalla nähdään Funeral Parade, Rauma & Kataja, The Indecisive, Triple Trouble and the Fabulous Waterhouse Groove Crew.

Esitysten lisäksi kuullaan puheenvuoroja bänditoiminnan tärkeydestä. Iltaa voi myös seurata striimattuna Porvoon Nuorisopalveluiden YouTube-kanavalla. Taidetehtaan nuorisopalveluiden pop up -pisteellä on mahdollisuus vierailla esitysten välissä. Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön. Sisäänpääsy on ilmainen.

Tammikuun ensimmäisellä viikolla nuorisotilat ovat avoinna, loppiaistorstaina tilat kiinni

Nuorisotilat keskustassa, Kevätkummussa ja Gammelbackassa ovat avoinna tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tiistaina 4. tammikuuta klo 14–18 vietetään hauska ja vauhdikas iltapäivä Linnamäen pulkkamäessä.

Keskiviikkona 5. tammikuuta alakoululaiset discoilevat Kevätkummun Nuokalla.

Ohjaamo palvelee normaalein aukioloajoin

Alle 30-vuotiaiden tieto-, neuvonta- ja ohjauspiste Ohjaamo (Mannerheiminkatu 20 (WSOY- talo) on suljettuna 23. joulukuuta sekä loppiaisena 6. tammikuuta. Muuten Ohjaamo palvelee arkipäivisin maanantaista torstaihin normaalisti klo 12.30–16.

Lisätietoja:
Nuorisopalvelukoordinaattori Mila Eriksson, puh. 0400 998 294, mila.eriksson@porvoo.fi
Nuorisotyöntekijä Anna-Emilie Jääskeläinen, nuorisotila Zentra, puh. 040 184 5254, anna-emilie.jaaskelainen@porvoo.fi
Nuorisotyöntekijä Miika Koistinen, Gammelbackan nuorisotila, puh. 040 686 3665, miika.koistinen@porvoo.fi
Nuorisotyöntekijä Merja Sevilä, Kevätkummun nuorisotila, puh. 040 564 8802, merja.sevila@porvoo.fi