Siirry sisältöön

Nuorisotilat Zentra, Kertsi ja Nuokka hakevat kerho-ohjaajia

Nuorisotilat hakevat jälleen kerho-ohjaajiksi kahdeksasluokkalaisia tai sitä vanhempia nuoria. Kerho-ohjaajat vetävät itse suunnittelemaansa kerhoa 3.–4.-luokkalaisille. Tunnin mittaiset kerhot kokoontuvat neljä kertaa.

Piirustusvälineitä.

Kerho-ohjaajana pääset jakamaan omia taitojasi nuoremmille. Kerhon aiheena voi olla oma harrastuksesi, oli se sitten musiikki, tanssi, kuvataide, askartelu, ruoanlaitto tai muuta mukavaa.

–Aloitamme taas vihdoin kerhotoiminnan parin vuoden tauon jälkeen. Aikaisemmin kerhojen vetäminen sekä niihin osallistuminen on ollut nuorille ja lapsille mielekästä ja olemme iloisia, että voimme taas aloittaa. Jokainen nuori saa työtodistuksen, 50 euron palkkion ja arvokasta työkokemusta, kertoo nuorisotyöntekijä Johanna Sjöblom.

Suunnittele oma kerho ja hae ohjaajaksi

Haku ja haastattelu kerho-ohjaajaksi tapahtuvat samaan aikaan Zentralla, Kertsillä ja Nuokalla tiistaina 25.10 klo 15.30–17 osoitteissa:

  • Zentra, Mannerheiminkatu 20
  • Kertsi, Keskusaukio 1
  • Nuokka, Sammontie 3

Valittuihin kerho-ohjaajiin otetaan yhteyttä, ja heille järjestetään perehdytys keskiviikkona 2. marraskuuta kello 16–17:00 nuorisotila Zentrassa.