Hoppa till innehåll

Ungdomslokalerna Zentra, Kertsi och Nuokka söker klubbledare

Ungdomslokalerna i Borgå söker igen ungdomar från årskurs 8 eller äldre att fungera som klubbledare. Klubbledarna drar en klubb, som de planerat själva, för elever i årskurs 3 och 4. Klubbarna är en timme långa och ordnas fyra gånger.

Piirustusvälineitä.

Som klubbledare får du dela dina egna kunskaper till yngre elever. I klubben kan du ha ditt eget intresse som tema, till exempel musik, dans, bildkonst, pyssel, matlagning eller något annat roligt.

–Vi börjar äntligen med klubbverksamhet igen efter en paus på par år. Tidigare har både klubbdragandet och deltagandet varit mycket omtyckt och vi är glada att få börja med klubbarna igen. Alla ungdomar får arbetsintyg, 50 euro och värdefull arbetserfarenhet, berättar ungdomsarbetaren Johanna Sjöblom.

Planera en egen klubb och sök till klubbledare

Ansökningstillfällen samt intervjuer för de som vill bli klubbledare ordnas samtidigt på ungdomslokalen Zentra, Kertsi och Nuokka 25.10
kl. 15.30–17 i adresser:

  • Zentra, Mannerheimgatan 20
  • Kertsi, Centrumplatsen 1
  • Nuokka, Sampovägen 3

De som valts till klubbledare kontaktas och klubbledarutbildningen ordnas onsdagen den 2. november kl. 16–17:00 på ungdomslokalen Zentra.