Siirry sisältöön

Nuorten Porvoo Pride-viikko 15.–21.8.2022

Porvoon Pride-tapahtuma järjestetään jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Porvoon Nuorisopalvelut, sekä Ohjaamo ovat vahvasti mukana tapahtumassa.

Porvoon Nuorisopalveluiden Arcus-toiminta aloittaa Pride-viikonlopun perjantaina 19. elokuuta Yö Pride-tapahtuman merkeissä, jossa nuoret viettävät yön nuorisotilalla. Molemmat tahot osallistuvat lauantain kulkueeseen ja puistojuhlaan.
– Meistä on supertärkeää osallistua Porvoo Prideen ja marssia yhdenvertaisuuden puolesta. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita kulkemaan kulkueessa yhdessä meidän Ohjaamolaisten kanssa! Kokoonnumme Grandin edessä klo 11:45 ja meidät löytää Ohjaamon lipun luota, kannustaa Ohjaamon koordinaattori Leena Thesleff.
Nuorten Pride-jatkot toteutuvat lauantaina 20. elokuuta ultravioletti-diskon muodossa Nuorisotila Zentrassa (Mannerheiminkatu 20), klo. 18–22 (K13).
– Mieletöntä päästä taas bilettämään muutaman vuoden tauon jälkeen. Diskossa tulee soimaan kaikki Pride-klassikot ja lisäksi paljon muuta tunnelmaa nostattavaa musiikkia, kertoo nuorisotyöntekijä Lasse Yrjölä.
– Oli myös hienoa, että puistojuhlan bändiksi on löytynyt nuorta rokki-energiaa pursuava Thundersnake, jatkaa fiilistellen nuorten Pride-jatkoilla DJ:n rooliin kunnostautuva Yrjölä.
Nuorten Pride-jatkot on päihteetön ja maksuton tapahtuma. Jatkot tarjoavat turvallisen tilan nauttia viikonlopun juhlahuumasta hyvässä seurassa, omana itsenään ja isolla energialla.