Siirry sisältöön

Ohjaamo järjestää rekrytointi-illan alle 30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille

Ohjaamo Porvoo järjestää torstaina 10.11.2022 rekrytointi-illan alle 30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille klo 16–18.

Nuoria kävelemässä.

Tapahtumassa on seitsemän porvoolaista yritystä, jotka hakevat työntekijöitä. Tarjolla on osa-aikaisia sekä kokoaikaisia töitä määräaikaisista vakituisiin työsuhteisiin.
Rekrytointi-ilta on pieni messumainen tapahtuma, jossa työnhakija pääsee keskustelemaan suoraan työnantajien kanssa avoimista työpaikoista.

Tarjolla monipuolisesti työpaikkoja


Työnantajat ovat paikalla koko tapahtuman ajan, klo 16–18 ja tapahtumaan voi osallistua mihin aikaan vain tällä välillä. Mukana ovat Eezy, Varuboden-Osla, Vakka-Suomen Puhelin, McDonalds, Neste ja SOL ja Lidl. Tarjolla on erittäin monipuolisesti töitä esimerkiksi asiakaspalvelusta ravintola-alan ja teollisuuden työpaikkoihin.


Tukea hakemuksen ja cv:n tekemiseen


Rekrytointi-iltaan osallistuvat myös kuntakokeilun omavalmentajat, jotka voivat auttaa esimerkiksi cv:n tai työhakemuksen kanssa. Osallistumalla tapahtumaan nuori saa hoidettua myös työnhakuvelvoitteensa marraskuulta.


Hygieniapassikoulutus marraskuussa

Ohjaamo tarjoaa porvoolaisille alle 30-vuotiaille marraskuussa työllistymistä edistävän hygieniapassikoulutuksen 10 euron osallistumismaksulla.

Hygieniapassikoulutus järjestetään lauantaina 19.11. klo 10–14 Ohjaamossa. Siihen ilmoittaudutaan ennakkoon Ohjaamossa henkilökohtaisesti. Osallistumismaksu maksetaan käteisellä ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutus järjestetään suomeksi, mutta testin voi tehdä myös ruotsiksi.

Hygieniapassikoulutukseen mahtuu korkeintaan 30 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistuminen edellyttää voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen esittämistä.

Ohjaamo on kaikkien alle 30-vuotiaiden matalan kynnyksen ohjaus-, neuvonta- ja palvelupiste WSOY-talossa (Mannerheiminkatu 20 E).


Lisätietoja:
Ohjaamo Porvoo
040 676 1442, ohjaamo@porvoo.fi