Hoppa till innehåll

Navigatorn ordnar en rekryteringskväll för unga personer under 30 år

Navigatorn i Borgå ordnar en rekryteringskväll för unga personer under 30 år torsdag 10.11.2022 kl. 16–18.

Nuoria kävelemässä.

I evenemanget deltar sju företag från Borgå som söker arbetstagare. De erbjuder både deltids- och heltidsjobb, både visstidsanställningar och ordinarie anställningar.
Rekryteringskvällen är ett litet mässliknande evenemang, där arbetssökanden får diskutera direkt med arbetsgivare om lediga arbetsplatser.


Mångsidiga arbeten erbjuds


Arbetsgivarna är på plats under hela evenemanget, kl. 16–18, och man kan delta när som helst mellan dessa klockslag. I evenemanget deltar Eezy, Varuboden-Osla, Vakka-Suomen Puhelin, McDonalds, Neste, SOL och Lidl. Företagen erbjuder många olika slags arbeten, allt från kundbetjäning till arbete inom restaurangbranschen och industrin.


Stöd i att skriva ansökan och cv


I rekryteringskvällen deltar också kommunförsökets jobbcoacher, som kan hjälpa till exempel med cv:n eller arbetsansökan. Genom att delta i evenemanget sköter den unga också sin skyldighet att söka jobb i november.


Utbildning för hygienpass i november

Navigatorn erbjuder i november en möjlighet för unga Borgåbor under 30 år att gå en utbildning för hygienpass som främjar möjligheterna till sysselsättning. Utbildningen kostar 10 euro och ordnas lördag 19.11 kl. 10–14 i Navigatorn. Man anmäler sig till utbildningen på förhand personligen i Navigatorn. Deltagaravgiften betalas kontant i samband med anmälningen. Utbildningen sker på finska, men provet kan göras också på svenska.

På utbildningen finns plats för högst 30 deltagare och platserna fylls i anmälningsordning. Deltagandet förutsätter att man visar upp ett giltigt identitetsbevis.

Navigatorn erbjuder handledning, rådgivning och kundservice med låg tröskel till personer under 30 år i WSOY-huset (Mannerheimgatan 20 E).


Mera information:
Navigatorn Borgå
040 676 1442, ohjaamo@porvoo.fi