Siirry sisältöön

Porvoo rekrytoi opettajia

Porvoon suomen- ja ruotsinkielisiin kouluihin haetaan opettajia sekä vakituisiin että määräaikaisiin tehtäviin. Haku jatkuu 14.2.2020 asti.

Haussa on muun muassa luokanopettajia, aineenopettajia, erityisopettajia ja erityisluokanopettajia. Suomenkielisissä kouluissa on avoinna noin 20 työpaikkaa ja ruotsinkielisissä kouluissa yli 10 paikkaa. 

– Kehitämme oppimista ja opettajuutta jatkuvasti. Viime vuosina olemme muun muassa panostaneet opetushenkilöstön tutortoimintaan ja vakiinnuttaneet yhteisopettajuuden työtapana, joka mahdollistaa yhteistyötä, vuorovaikutusta ja työarjen jakamista, sanoo suomenkielisten koulutuspalvelujen johtaja Jari Kettunen.  

Porvoo on investoinut merkittävästi oppimisympäristöihin ja tiloihin useamman vuoden ajan. Lisäksi koulujen tietoteknisiä ratkaisuja ja sähköisten oppimateriaalien käyttöä kehitetään jatkuvasti.   

– Meillä on useita uusia tai korjattuja koulurakennuksia, jotka on suunniteltu tukemaan parhaalla tavalla oppimista, työntekoa ja kouluarkea, kertoo ruotsinkielisten koulutuspalvelujen johtaja Rikard Lindström. 

Uusin koulurakennus, noin 500 oppilaan Strömborgska skolan, otettiin käyttöön vuodenvaihteessa ja koulusta tuli samalla yhtenäiskoulu.

– Koulun opetuksen ja yhteistyön mahdollisuudet ovat nyt loistavat, opetusympäristöt ovat monipuolisia ja tehokkaita. Tällä hetkellä haemme erityisluokanopettajaa pienryhmään, jonka oppilailla on sosiaalisia- ja/tai tunnevaikeuksia. Haussa on myös käsityön aineenopettajia, kertoo Strömborgska skolanin rehtori Carola Wiksten. 

Lisätietoja: 
suomenkieliset koulutuspalvelut, koulutusjohtaja Jari Kettunen
puh. 040 514 1133
jari.kettunen@porvoo.fi 

ruotsinkieliset koulutuspalvelut, koulutusjohtaja Rikard Lindström
puh. 040 833 3789
rikard.lindstrom@porvoo.fi  

Porvoon kaupungin avoimet työpaikat haettavissa Kuntarekryn kautta.