Siirry sisältöön

Porvoon Joulutorin myyntipaikat ovat nyt lunastettavissa Porvoon kaupungin verkkokaupasta

Porvoon Joulutori rakennetaan myös tänä vuonna Porvoon kauppatorille. Tuttuun tapaan alueella on maksuton karuselli ja muuta ohjelmaa. Joulupukki on tietenkin odotettu vieras, joka hänkin vierailee torilla useana päivänä.

Porvoon Joulutori.

Kioskipaikat myydään tänä vuonna verkkokaupan kautta. Myyjät voivat lunastaa itselleen kioskipaikan maanantaista torstaihin hintaan 80 €, perjantaista sunnuntaihin hintaan 120 € tai vaihtoehtoisesti hajapäivän hintaan 40 € joka on sunnuntai 26.11. ja perjantai 22.12. Joulutori on avoinna joka päivä vähintään klo 12–18 ajalla 26.11.-22.12.2023.

Hinta sisältää koristellun myyntikioskin ja sähkön. Joulutorin myyntikioskit voi varata ja maksaa osoitteessa:

”Porvoon Joulutorin suuren suosion takia jatkamme perinnettä kauppatorilla myös tänä vuonna. Telia Crowd Insight datan avulla pystymme arvioimaan joulutorin vaikutukset keskustan alueella, ja joulutori on ollut merkittävä tekijä elävöittämisen osalta. Joulun superviikonloput joulumarkkinoiden aikaan ovat olleet vuoden vilkkaimpia päiviä mutta pyrimme mm. joulutorin avulla tasoittamaan kävijämäärät koko joulun ajaksi eikä vain yhteen tai kahteen viikonloppuun,” kertoo Katarina Broas.