Hoppa till innehåll

Försäljningsställena på Borgå jultorg kan nu lösas in i Borgå stads nätbutik

Borgå jultorg byggs också i år på salutorget i Borgå. Såsom tidigare har området en avgiftsfri karusell och annat program. Julgubben är såklart en efterlängtad gäst som besöker torget under flera dagar.

Tunnelmallinen myyntikoju Porvoon joulutorilla.

Kioskplatserna säljs i år via nätbutiken. Försäljarna kan lösa in en kioskplats från måndag till torsdag för 80 €, från fredag till söndag för 120 € eller alternativt en strödag för 40 €. Strödagarna är söndag 26.11 och fredag 22.12. Jultorget är öppet varje dag åtminstone kl. 12–18 under tiden 26.11–22.12.2023.

I priset ingår en dekorerad försäljningskiosk och el. Försäljningskioskerna på jultorget kan reserveras och betalas på adressen:

”Med anledning av Borgå jultorgs stora popularitet fortsätter vi traditionen på salutorget också i år. Med hjälp av data från Telia Crowd Insight kan vi utvärdera jultorgets verkningar i centrum, och jultorget har varit en betydande faktor i att göra centrumområdet livligare. Julens superveckoslut under julmarknaden har varit årets livligaste dagar men vi försöker bl.a. med hjälp av jultorget jämna besökarantalen för hela julen och inte bara för ett eller två veckoslut”, berättar Katarina Broas.