Siirry sisältöön

Porvoon pääkirjastossa järjestetään maaliskuussa kaksi vaalipaneelia

Porvoon kaupungin tunnus.

Porvoon pääkirjastossa huomioidaan kevään eduskuntavaalit vahvasti. Kirjasto pyrkii vahvistamaan demokratiaa, sananvapautta ja aktiivista kansalaisuutta.

Porvoon nuorisovaltuusto järjestää vaalipaneelin torstaina 2.3. klo 17-18.30. Vaalipaneeli on suunnattu erityisesti nuorille. Nuorisovaltuusto on kutsunut paikalle Uudenmaan eduskuntavaaliehdokkaita puhumaan nuorten asioista kuten koulutuksesta ja terveydestä. Jokaisesta puolueesta on paikalla yksi edustaja ja tapahtumaa juontavat nuorisovaltuutetut. Vaalipaneeli järjestetään kahdella kielellä. Tapahtuma on kaikille avoin iästä riippumatta.

Torstaina 16.3. klo 17-19 kaupunginkirjasto järjestää oman vaalipaneelin osana Porvoossa puhuttaa -hanketta. Paneeli on kaksikielinen ja sitä juontaa toimittaja Jeanette Björkqvist. Mikä on kulttuurin merkitys hyvinvoinnille? Miten osallisuutta ja vuoropuhelua voi edistää yhteiskunnassa? Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia paneelissa. Myös tähän vaalipaneeliin kutsutaan edustajia eri puolueista. Paneeli striimataan Itäväylän Youtube-kanavalle.