Siirry sisältöön

Porvoon tilapalvelut on nyt ateria- ja puhtauspalvelut – kiinteistönhoito siirtyi toimitilajohtoon

Vastuu kaupungin kiinteistöjen hoidosta on siirtynyt vuoden vaihteessa toimitilajohtoon. Samalla liikelaitos Porvoon tilapalveluiden nimi on vaihtunut muotoon Porvoon ateria- ja puhtauspalvelut.

Muutos ei vaikuta henkilöstön määrään tai työtehtäviin. Ateria- ja puhtauspalveluissa työskentelee noin 200 työntekijää. Kaupungin toimitilajohtoon siirtyi 40 kiinteistönhoidon ammattilaista.

  • Huolehdimme jatkossakin porvoolaisten koululaisten, päivähoidossa olevien lasten ja palvelukotien asukkaiden aterioista ja kaupungin tilojen puhtaanapidosta. Vuosi käynnistyykin asiakasyhteistyön ja palvelujen kehittämisen merkeissä, kertoo toimitusjohtaja Leila Korhonen.

Ateria- ja puhtauspalvelut valmistaa päivittäin noin 10 000 ateriaa Kuninkaanportissa sijaitsevassa Keskuskeittiössä, ja sen vastuulla on noin 159 000 neliön pinta-alan puhtaanapito kaupungin kiinteistöissä.

Nimenmuutos ei vaikuta yhteydenpitotapoihin. Liikelaitos Porvoon ateria- ja puhtauspalveluiden hallinto ja Keskuskeittiö sijaitsevat Kuninkaanportissa. Yhteystiedot on julkaistu sivustolla Porvoon ateria- ja puhtauspalvelut