Siirry sisältöön

Sami Puukari valittiin HPK Palvelut Oy:n toimitusjohtajaksi

Diplomi-insinööri Sami Puukari on valittu HPK Palvelut Oy:n toimitusjohtajaksi. Puukari siirtyy tehtävään Actium Oy:stä, jossa hän on yrittäjänä toiminut interim-johtajana ja liiketoimintakonsulttina.

Puukarilla on laaja johtamiskokemus yhtiön palvelualueilta ja vastaavanlaisesta palveluliiketoiminnasta. Aiemmin hän on työskennellyt mm. toimitusjohtajana Kunnan Taitoa Oy:ssä, varatoimitusjohtajana Sarastia Oy:ssä sekä useassa johtotehtävässä Nokia Oyj:ssä.

– Odotan mielenkiinnolla tulevaa yhteistyötä asiakasomistajien, asiantuntevan henkilöstön ja kumppaneiden kanssa. On upeaa liittyä osaavaan ja kokeneeseen tiimiin, jonka kanssa yhdessä rakennamme yhä parempia palveluita Porvoon kaupungille ja uudelle Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle, Sami Puukari kertoo.

HPK Palvelut Oy on Porvoon kaupungin ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen omistama in-house-yhtiö, joka tuottaa kaksikielisille omistaja-asiakkailleen talous-, henkilöstö- ja palkka-, ICT- ja käännöspalveluita. Yhtiö on perustettu alkuvuonna 2022 ja yhtiön varsinainen operatiivinen toiminta käynnistyy vuoden 2023 alussa. Yhtiöllä tulee olemaan noin 70 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto tulee olemaan noin 10 miljoonaa euroa. Yhtiön toimipiste sijaitsee Porvoon Ölstensissä.

HPK Palvelut Oy:n toimitusjohtajan hakuaika päättyi 31.8.2022. Tehtävään tuli yhteensä 20 hakemusta.