Siirry sisältöön
disco -

Seniorit diskoilevat marraskuussa Taidetehtaalla

Seniorit kokoontuvat diskoilemaan Taidetehtaan Tehdassaliin maanantaina 7.11. klo 14–16.

Mustavalkoinen kuva DJ Bore Wannerista.

Bileet laittaa pystyyn Porvoon kaupunki yhteistyössä luovan välittämisen yhteisön Siskojen ja Simojen kanssa.

Tanssijalan vipatus on taattu, kun levyjä asettuu pyörittämään odotettu mies: Bore Wanner alias DJ Börje. Tämä yli 70-vuotias vanhan koulukunnan tiskijukka on soittanut ja elänyt diskon kultakauden. DJ Börjen musiikkivalinnat uppoaa joka kerta, todellinen nostalgiadisko luvassa

 – Ensimmäiset diskot tällä konseptilla järjestettiin syyskuussa 2018. Näitä ehdittiinkin järjestää Taidetehtaalla neljä kappaletta ennen koronaa. Monet ovat meiltä jo kysyneet milloin taas jammaillaan. Myös dj Börje oli yhteydessä ilmoittaen olevan valmiina taas saapumaan Porvooseen. Joten vihdoin on se hetki, iloitsee hyvinvointikoordinaattori Petra Bärlund-Hämäläinen.

Ovella ei kysellä papereita eikä osallistumiselle ole ikärajaa. Tanssitaitokaan ei ole mikään vaatimus. Tuttujen kappaleiden tahdissa tanssirytmit muistuvat varmasti mieleen.

– Mukaan ovat tervetulleita kaikki, joiden tanssijalka vipattaa tai jotka haluavat nauttia rennosta diskotunnelmasta. Myös pyörätuolein ja rollaattorein liikkuvat mahtuvat hyvin mukaan tanssimaan. Tilaisuus on lisäksi maksuton, täydentää palvelukoordinaattori Eva-Rita Helin.