Hoppa till innehåll

Seniordisco på Konstfabriken i november

Seniorerna samlas till disco i Fabrikssalen i Konstfabriken måndag 7.11 kl. 14–16

Mustavalkoinen kuva DJ Bore Wannerista.

För feststämningen svarar Borgå stad i samarbete med Siskot ja Simot, ett samfund för kreativ omsorg.

Danslusten väcks garanterat när skivspelaren hanteras av denna efterlängtade man Bore Wanner alias DJ Börje. Han är en kille på över 70 år och en gamla skolans disc jockey från den gyllene diskotekstiden. DJ Börje gör goda musikval varje gång, riktigt nostalgidisco är att vänta.

 – Det första discot med detta koncept ordnades i september 2018. Innan coronan kom hann vi ordna fyra discon på Konstfabriken.  Många har redan frågat oss när det ska bli dans igen.  Också Dj Börje var i kontakt och meddelade att han är redo att komma till Borgå igen. Så nu är tiden för det äntligen inne, gläder sig välfärdskoordinator Petra Bärlund-Hämäläinen.

Ingen frågar efter ID vid ingången, ingen åldersgräns finns. Danskunskaper är inte heller ett krav. När du hör bekanta låtar går allt som en dans.

– Alla som vill dansa eller njuta av en avslappnad discostämning är välkomna. Också du med rullstol eller rollator har plats på dansgolvet. Evenemanget är dessutom gratis, tillägger servicekoordinator Eva-Rita Helin.