Siirry sisältöön

Sivistyslautakunnan päätökset 19.5.2022

Porvoon kaupungin tunnus.

Sivistyslautakunta hyväksyi esityksen mukaan Porvoon kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman, Varhaiskasvatuspalveluiden asiakasmaksuohjeen, Varhaiskasvatuspaikan myyntihinnat ja päiväkotitoiminnan palvelusetelin arvon sekä Palvelusetelin sääntökirjan päiväkotitoiminnassa 1.8.2022 alkaen.

Pellingin ryhmäperhepäivähoitoyksikön toiminnan lopettaminen 1.8.2022 alkaen

Sivistyslautakunta päätti, että Pellingin ryhmäperhepäivähoitokodin toiminta lakkautetaan 1.8.2022 alkaen vähentyneen lapsimäärän vuoksi. Vuokrasopimus irtisanotaan, kun sivistyslautakunta on tehnyt päätöksen ryhmäperhepäivähoitokodin toiminnan lakkauttamisesta.

Kokonniemen ratsastuskenttä

Kokonniemen ratsastuskenttä poistettiin esityslistalta.

Näsin kartanon määräaikainen kokeilu

Sivistyslautakunta merkitsi tiedoksi Näsin kartanon määräaikaisen kokeilun. Näsin kartano siirtyy kahden vuoden määräaikaisella vuokrasopimuksella kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluille. Tänä aikana tiloissa voidaan järjestää taide-, kulttuuri- tai kansalaistoimintaa alivuokrasopimuksin kestoltaan 1–3 kuukautta.

Porvoonseudun musiikkiopiston Mäntäsälän toimitilat

Sivistyslautakunta päätti, että Porvoon kaupungin toimitilajohto tekee rakentajan Kiinteistö Oy Apposen flyygelin kanssa aiesopimuksen uudistilan vuokraamisesta vuosiksi 2024–2044 musiikkiopiston Mäntsälässä järjestämää taiteen perusopetusta varten.
Sivistyslautakunta huomioi taloussuunnittelukaudesta 2024 alkaen Mäntsälän uudistilan vuokraamisesta syntyvän lisämäärärahan tarpeen ja nettomenovaikutuksen.

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma 1.8.2022. alkaen

Sivistyslautakunta hyväksyi koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelman sekä avustusohjeet noudatettavaksi koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa 1.8.2022 alkaen.

Avustusten jako 2022

Lautakunta merkitsi tiedoksi viranhaltijoiden päätösten mukaisesti kulttuuritoiminnan-, nuorisopalveluiden- ja kansalaistoiminnan avustusten sekä liikuntapalveluiden yleisavustusten ja vuokra-avustusten jakamisen vuodelle 2022.

Muut asiat

Muut asiat sivistyslautakunta päätti esityslistan mukaisesti.