Siirry sisältöön

Sosiaali- ja terveyslautakunnan päätökset 16.6.2020

Kuljetuspalveluiden ohjauskeskuspalveluiden hankinta Itä-Uudellamaalla 

Porvoon kaupunki on 7.4.2020 julkaistulla tarjouspyynnöllä pyytänyt tarjouksia vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalveluiden ohjauskeskuspalveluista Itä-Uudellamaalla. Hankinnan kohteena on kuljetusten ohjauskeskuspalvelu kokonaispalveluna tilaajakuntien alueella. Ohjauskeskuspalveluun kuuluu sen ohjauksessa oleva tilausten vastaanottokeskus, kuljetusten ohjaus-, tilausvälitys- ja yhdistelypalvelu. Palveluun sisältyy ohjausjärjestelmä tai järjestelmäkokonaisuus automaattiseen, optimoituun liikenteen ohjaukseen. 

Määräaikaan 4.5.2020 mennessä jätettiin kuusi tarjousta. Yksi tarjous suljettiin pois tarjouskilpailusta tarjouspyyntöä vastaamattomana erillisellä päätöksellä. 

Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti yksimielisesti, että kuljetuspalveluiden ohjauskeskuspalveluiden toimittajaksi Porvoon kaupungissa, Askolan kunnassa, Loviisan ja Lapinjärven kunnissa ja Sipoon kunnassa valitaan Taksi Helsinki Oy.

Asioimistulkkauspalveluiden hankinta

Porvoon kaupunki on 4.3.2020 julkaistulla tarjouspyynnöllä pyytänyt tarjouksia Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimen tarvitsemista asioimis- ja ilmoitustulkkauspalveluista.

Määräaikaan 30.4.2020 klo 14.00 mennessä jätettiin yhteensä 20 tarjousta.

Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti yksimielisesti, että tulkkauspalveluiden toimittajaksi sopimuskaudelle 1.1.2021 – 31.12.2022 valitaan etätulkkauksen osalta Youpret Oy, Vantaan Tulkkikeskus Oy, Pohjois-Savon Tulkkikeskus ja Kouvolan tulkkikeskus Oy.

Paikan päällä tapahtuvien tulkkauspalveluiden toimittajaksi samalle sopimuskaudelle valittiin Kouvolan tulkkikeskus Oy, Hyvinkään tulkkipalvelu, Tultra Oy ja Suomen Tulkkauspalvelu Oy.

Muut asiat

Muut asiat lautakunta päätti esitysten mukaisesti